Rozenfelds un Korbergs izcīna «Baltais Cerību kausa» sezonas čempiona titulus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien Kuldīgā ar MTB krosa sacensībām noslēdzās «Baltais Cerību kausa» izcīņas sacensību sezona. Par kopvērtējuma uzvarētājiem astoņu posmu vērtējumā kļuva Ādams Veins Rozenfelds un Ulvis Horens Korbergs, kamēr jaunus šosejas velosipēdus ieguva «RRS Grīva/ Nordeķi», kā arī «NN Sporta kluba» pārstāvji.

Svētdienas rīts skaistajā Kurzemes pilsētā Kuldīgā iesākās ar lietainiem laika apstākļiem un biezu miglu. Tomēr tas netraucēja teju 100 pašmāju labākajiem jaunajiem riteņbraucējiem no dažādiem Latvijas reģioniem pulcēties uz jaunatnes riteņbraukšanas sacensību seriāla «Baltais Cerību kauss» noslēdzošo astoto posmu. Par tā norises vietu tika izvēlētas Kuldīgas Krauļu priedes, kur, pateicoties vietējās sporta skolas atbalstam, izveidota ļoti aizraujoša un pietiekami sarežģīta trase.

Pēdējais posms atrisināja arī vairākas sportiskās intrigas par godalgoto vietu sadalījumiem. Zēnu vecuma grupā, kur sportisti veica trīs apļus ar kopējo distanci 13,5 kilometri, sākuma daļā, pēc viena no kāpumiem, no visiem atrāvās «NN Sporta kluba» pārstāvis Artūrs Krasts, kuram sekoja kuldīdznieks Arvis Rendors.

Abi sportisti vadību pārliecinoši saglabāja arī pēc otrā apļa, kamēr trešajā pozīcijā jau nepilnu pusminūti vēlāk sekoja atraktīvais «RRS/ Nordeķi/ Grīva» pārstāvis Arvo Godiņš. Tikmēr kopvērtējuma līderis Ādams Veins Rozenfelds cīnījās par labāko sešinieku. Pēdējā aplī no Rendora atrāvās Krasts, kurš kļuva par sacensību uzvarētāju. Mājiniekam šoreiz otrā vieta, kamēr uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Arvo Godiņš. Meiteņu konkurencē pārliecinoši šoreiz triumfēja rīdziniece Dagnija Modesta Auzāne, aiz sevis atstājot dobelnieci Meganu Grīslīti.

Spraiga cīņa norisinājās arī jauniešu konkurencē, kur par galveno favorītu uz uzvaru tika uzskatīts Edvarts Višķers no «NN Sporta kluba». Tomēr jau pēc pirmā apļa visai lielu pārsvaru bija iekrājis kopvērtējuma līderis un Višķera komandas biedrs Ulvis Horens Korbergs. Kuldīdznieks savu pārsvaru distances laikā tikai palielināja un pārliecinoši svinēja uzvaru. Otrajā vietā sacensības noslēdza vēl viens Kuldīgas riteņbraucējs un Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēknis Kristaps Pelčers, kamēr trešais bija «NN Sporta kluba» riteņbraucējs Kristofers Bindemanis.

Lielajā sezonas kopvērtējumā zēnu grupā par «Baltais Cerību kausa» ieguvēju kļuva Dobeles pārstāvis Ādams Veins Rozenfelds. Viņam, otrajā un trešajā vietā, sekoja Arvis Rendors un Artūrs Krasts. Tikmēr komandu vērtējumā čempiona tituls un jauns šosejas velosipēds «RRS/ Grīva/ Nordeķi» sportistiem ar treneri Mečeslavu Bartuševicu.

Jauniešu vērtējumā tikmēr čempiona tituls tika Ulvim Horenam Korbergam, kurš aiz sevis atstāja «RRS/ Alfa/ MSĢ» pārstāvi Juliānu Isajevu un mājinieku Kristapu Pelčeru. Komandu vērtējumā triumfs Normunda Noreiko vadītajam «NN Sporta klubam».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu