Ikauniece-Admidiņa noslēgusi līgumu ar «Red Bull»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Pavlovs

2015. gada Latvijas labākā sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa kļuvusi par ceturto Latvijas sportisti, kas noslēgusi līgumu ar enerģijas dzērienu kompāniju «Red Bull», vēsta kompānija.

2015. gada pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvēja septiņcīņā pievienojas saimei, kurā ir vairāk nekā 750 sportistu no visas pasaules. «Red Bull» atlētu ģimenē no Latvijas ir motosportists Pauls Jonass, parkour atlēts Pāvels Petkuns un skeitbordists Madars Apse.

«Es jūtos fantastiski, ka tik liela un pasaulē pazīstama kompānija mani pamanīja. «Red Bull» ģimenē ir tikai mazliet virs 750 atlētiem, un man ir liels gods būt daļai no tās. Paldies «Red Bull» - tagad man ir spārni, lai sasniegtu mērķus,» komentē Ikauniece-Admidiņa.

23 gadus vecā septiņcīņas sportiste iepriekšējās sezonas laikā trīsreiz laboja Latvijas rekordu. Vislabāko fizisko kondīciju viņa sasniedza pasaules čempionātā Pekinā, kurā nedaudz negaidīti izcīnīja bronzas medaļu, tobrīd labojot arī valsts rekordu, kas tagad ir 6516 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu