Iznācis ceļvedis uz PČ hokejā Maskavā «Pasaules Pazinējs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sadarbojoties tūrisma operatoram «Travel Art LV» un Latvijas Hokeja federācijai (LHF), izdots ceļvedis Latvijas hokeja izlases līdzjutējiem uz pasaules čempionātu hokejā Maskavā «Pasaules Pazinējs», vēsta LHF.

32 lapaspusēs apkopota informācija par faniem noderīgām lietām – «VTB Ice Palace» arēnu, kur Latvijas hokeja izlase aizvadīs spēles, hokeja biļetēm, vīzas iegūšanas kārtību, sabiedrisko transportu Maskavā, pārtikas cenām lielveikalos, izklaidi un cita noderīga informācija.

Hokejists Mārtiņš Karsums intervijā «Pasaules Pazinējam» arī stāsta par dažādām Maskavas dzīves niansēm, izmaksām, dalās savā pieredzē, kas gūta, trīs sezonas spēlējot Maskavas «Dinamo» sastāvā.

Savukārt Krievijas Hokeja federācijas vadītājs Vladislavs Tretjaks stāsta gan par organizatoriskiem jautājumiem, gan arī dalās atmiņās par savu hokejista karjeru.

Ceļvedis arī sniedz praktiskus padomus, kā vienkāršāk un lētāk nokļūt Maskavā, kur dzīvot, ko līdzjutējiem darīt brīvajā laikā.

«Man ir prieks un gandarījums, ka pirms kārtējā pasaules čempionāta iznāk arī fanu ceļvedis «Pasaules Pazinējs». Ceļvedī ir plašs informācijas apkopojums, kas noderēs katram līdzjutējam, lai klātienē spētu atbalstīt Latvijas izlasi. Fanu atbalsts mums būs ļoti svarīgs arī Maskavā,» teic Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

«Mēs esam ļoti priecīgi par šo ilggadējo sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju ceļveža izdošanā. Cilvēki jau rudenī sāk taujāt, kad būs pieejams «Pasaules Pazinējs». Tas nozīmē, ka ceļvedis hokeja līdzjutējiem patiešām noder,» atzīst «Travel Art LV» valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa.

Šis jau ir astotais ceļvedis uz hokeja čempionātu ar nosaukumu «Pasaules Pazinējs». Pirmais tapa 2008. gadā, kad līdzjutēji devās atbalstīt izlasi uz tālo Kanādu.

«Pasaules Pazinējs» ir bezmaksas izdevums, kas pieejams Latvijas Hokeja federācijā, «Travel Art LV» birojā, «Optibet Sporta bāros», hokeja hallēs, tūrisma aģentūrās, Tūrisma informācijas centros Ventspilī, Liepājā, Kuldīgā, Aucē, Jēkabpilī un citur, kā arī fanu klubos, literāri muzikālajā klubā «Četri Balti Krekli» un klubā «Jelgavas Krekli». «Pasaules Pazinējs» būs pieejams arī Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēs pirms čempionāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu