Renault F-1 vienībā Magnusens aizstās Maldonado

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Venecuēlas pilots Pastors Maldonado nākamajā Pirmās formulas (F-1) sezonā tomēr nepārstāvēs «Renault» komandu, turklāt sagaidāms, ka viņu aizstās dānis Kevins Magnusens.

Pašlaik 30 gadus vecajam Maldonado bija līgums ar «Lotus» komandu arī uz nākamo sezonu, bet to pēcāk pārņēma franču autobūves ražotājs «Renault», kas F-1 čempionātā nolēmis atgriezties ar savu komandu.

Lai gan sākotnēji bija informācija, ka Maldonado situāciju tas neietekmēs un viņš jaunajā sezonā startēs «Renault» komandā, situācija nu ir mainījusies.

«Ar vislielāko nožēlu informēju, ka nākamajā sezonā nestartēšu F-1 čempionātā. Paldies visiem par atbalstu un rūpēm par manu nākotni,» savā tvitera profilā pirmdien ierakstīja Maldonado.

Tikmēr laikraksts «Autosport» vēsta, ka trešdien par Maldonado aizvietotāju tiks nosaukts 23 gadus vecais Magnusens, kuram noslēgušās līgumsaistības ar citu F-1 komandu «McLaren».

Maldonado, kurš pazīstams ar agresīvu braukšanas stilu, savas F-1 karjeras laikā pārstāvējis «Williams» un «Lotus» komandas, piedaloties 95 posmos. Venecuēlas pilots izcīnījis arī vienu uzvaru, kad 2012.gadā triumfēja Spānijas «Grand Prix» izcīņā.

Viņš šobrīd ir vienīgais Venecuēlas braucējs F-1 vēsturē, kurš spējis kādā posmā tikt pie uzvaras.

Iepriekšējā sezonā Maldonado 19 posmu laikā iekrāja 27 punktus, kas viņam čempionāta kopvērtējumā deva 14.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu