Levandovskis nodrošina «Bayern» uzvaru bundeslīgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis svētdien izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem Vācijas futbola bundeslīgas mačā, palīdzot viņa pārstāvētajai valsts čempionei Minhenes «Bayern» izcīnīt uzvaru.

«Bayern» savā laukumā ar 2:0 (1:0) apspēlēja «Hoffenheim» vienību.

Mača rezultātu Levandovskis atklāja spēles 32. minūtē, kad pēc brazīliešu uzbrucēja Duglasa Koštas piespēles viņš panāca 1:0.

Pēc otrajā puslaikā nospēlētām 19 minūtēm polis saņēma pieredzējušā Vācijas izlases aizsarga Filipa Lāma piespēli, iegāja vārtsarga laukumā un pārcēla bumbu pāri «Hoffenheim» komandas vārtsargam Oliveram Baumanam. Viesiem šajā spēlē vairs atspēlēties neizdevās, un uzvaru ar 2:0 izcīnīja «Bayern» futbolisti.

Vēl vienā bundeslīgas mačā vicečempione «VfL Wolfsburg» savā laukumā nospēlēja neizšķirti ar 1:1 (0:0) ar «Koln» futbolistiem.

Tikmēr sestdien bundeslīgas vicelīdere Dortmundes «Borrusia» ar 2:0 (0:0) apspēlēja «Ingolstadt» vienību. Ar diviem gūtiem vārtiem uzvarētāju labā izcēlās pērnā gada Āfrikas labākais futbolists Pjērs Emeriks Aubamejangs, turklāt gabonietis bija precīzs mača nogalē deviņu minūšu laikā.

Uzvaru sestdien izcīnīja arī Leverkūzenes «Bayer», kas savu skatītāju priekšā ar 3:0 (1:0) apspēlēja «Hannover 96» vienību. Divus vārtus uzvarētāju labā guva meksikānis Havjers Ernandess jeb Čičarito.

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien guva savus pirmos vārtus šosezon Hamburgas SV (HSV) sastāvā Vācijas bundeslīgas mačā, taču komanda piedzīvoja zaudējumu. HSV izbraukumā ar 1:2 (0:0) zaudēja «VfB Stuttgart» komandai.

Rudņevs laukumā devās uz maiņu mača 73. minūtē, aizstājot serbu Gojko Kačaru, bet jau divas minūtes vēlāk guva vārtus un panāca neizšķirtu rezultātu 1:1.

Latvijas futbolists izcēlās ar precīzu sitienu pēc centrējuma soda laukumā. Uzbrucējs lēcienā ar galvu ieraidīja bumbu pretinieku vārtos. Rudņevs vārtus HSV sastāvā oficiālā mačā nebija guvis kopš 2014.gada 23.novembra.

Rudņevs šosezon aizvadīja tikai otro oficiālo spēli HSV sastāvā. Pirms tam viņš spēlēja Hamburgas otrajā komandā Vācijas ceturtajā spēcīgākajā līgā, kur izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem.

Ar 52 punktiem 19 spēlēs bundeslīgas kopvērtējuma līdere ir «Bayern», bet 44 punkti ir Dortmundes «Borussia» kontā. Tai desmit punktus zaudē Berlīnes «Hertha» vienība, kamēr «Bayer» ar 31 punktu ir ceturtā.

Tikmēr HSV izcīnījusi 22 punktus, kas tai dod 11. pozīciju.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu