«Lekrings» uzvar «Mogo-RTU»/«Rockets» «Elvi Florbola līgas» fināla atkārtojumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

«Elvi Florbola līgas» pagājušās sezonas fināla atkārtojumā sestdien čempioni Cēsu «Lekrings» ar rezultātu 6:4 (2:1, 3:1, 1:2) izbraukumā apspēlēja «Mogo-RTU»/«Rockets» vienību.

Kaut pirmos vārtus mačā guva mājinieki, pēc otrās trešdaļas «Lekrings» jau bija vadībā ar 5:2, novedot dueli līdz uzvarai.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Andris Malkavs, kuram arī divas rezultatīvas piespēles, Emīls Dzalbs, Toms Rīsmanis, Ingus Laiviņš, Kārlis Bulmeistars un Pēteris Trekše.

Savukārt «Mogo-RTU»/«Rockets» sastāvā pa reizei atzīmējās Mārtiņš Brigmanis, Edžus Bunka, Edijs Hammers un Miķelis Dravnieks.

Turnīra pirmajā aplī, kad «Mogo-RTU»/«Rockets» viesojās pie cēsniekiem, uzvaru ar 7:6 svinēja «Lekrings».

Pirms tam piektdien panākumu guva «Valmiera»/VIA, kas ar 8:4 (4:1, 0:2, 4:1) pieveica Ķekavas «Bulldogs» un uz nepilnu diennakti atgriezās kopvērtējuma otrajā pozīcijā. Ar trim vārtiem un rezultatīvu piespēli valmieriešu rindās izcēlās Ričards Eglītis.

Savukārt Kocēnu «Rubene» ar 15:5 (6:0, 3:3, 6:2) Stalbē sakāva vietējo «Pārgauju». Rezultatīvākais ar trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija «Rubenes» kapteinis Jānis Bagāts, turklāt pēc šī panākuma Kocēnu vienība garantējusi vietu izslēgšanas turnīrā.

Čempionāta kopvērtējumā pārliecinošā līderpozīcijā ar 48 punktiem 17 spēlēs ir «Lielvārde», kam tagad ar 37 punktiem 19 mačos seko «Lekrings», pie 35 punktiem 19 cīņās tikusi «Valmiera»/ViA, bet pa 34 punktiem iekrājušas «Ulbroka»/«Masters» un «Mogo-RTU»/«Rockets».

Zīmīgi, ka «Lielvārde» ir tikai punkta attālumā no pirmās vietas garantēšanas regulārās sezonas noslēgumā.

Vēl 31 punktu iekrājusi sestajā pozīcijā esošā «Rubene», tālāk «Rīga» ar 24 punktiem ir septītā, bet pirmo astotnieku ar 21 punktu noslēdz Liepājas «Kurši».

Turpinājumā «Talsi»/«Krauzers» rēķinā 17 punkti, attiecīgi 16 un 15 punktus iekrājušas «Pārgauja» un «Bauska», bet pēdējie ar deviņiem punktiem ir Ķekavas «Bulldogs».

«Elvi Florbola līgā» vīriešiem šosezon spēlē 12 klubu komandas, kas vispirms aizvadīs divu apļu regulāro turnīru, pēc kura rezultātiem tiks noskaidrotas astoņas izslēgšanas spēļu dalībnieces. Ceturtdaļfinālā un pusfinālā uzvarētāji tiks noskaidroti cīņā līdz vienas komandas četrām uzvarām, bet finālā otro reizi pēc kārtas būs tikai viena spēle. Viena spēle noteiks arī bronzas medaļu ieguvējus. Jau zināms, ka izšķirošās spēles par medaļām notiks 2016.gada 9.aprīlī «Arēnā Rīga».

Savukārt četras komandas, kas nekvalificēsies izslēgšanas spēlēm, saglabājot regulārajā turnīrā iegūtos punktus, aizvadīs divu apļu papildturnīru. Komandai, kura ierindosies pēdējā vietā, būs jāaizvada pārspēles par vietas saglabāšanu «Elvi Florbola līgā» līdz četrām uzvarām ar pirmās līgas komandu, kas pretendēs uz iekļūšanu virslīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu