Sējējs: Nav pārmetumu komandai par pašatdevi

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» galvenā trenera pienākumu izpildītājam Normundam Sējējam pēc trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē mājās piedzīvotā zaudējuma ar 1:2 pret Omskas apgabala «Avangard» nebija pārmetumu par mājinieku spēlētāju pašatdevi un cīņassparu, taču viņu neapmierina vājā momentu realizācija.

«Nav pārmetumu komandai par pašatdevi un cīņassparu. Pirmajā trešdaļā spēle sanāca labāk nekā parasti, taču kopumā klibo realizācija,» preses konferencē sacīja Sējējs. «Pieļāvām divas rupjas kļūdas, kā rezultātā ielaidām vārtus mazākumā. Sāpīgs zaudējums ar 1:2 jau otro reizi pēc kārtas.»

Pēdējos mačos Rīgas kluba vārtus sargā čehs Jakubs Sedlāčeks, kurš trīs spēlēs ielaidis piecas ripas.

«Sedlāčeks ir attaisnojis savas cerības, arī šajā mačā nostāvēja labi,» stāstīja Sējējs. «Nepatika tikai tie vienīgie zaudētie vārti mačā pret «Vitjaz», pārējās cīņās viņš nostāvējis godam,» ar vārtsargu treneris ir apmierināts.

«Pirmajā periodā spēlējām nepareizi. Otrajā trešdaļā pusi spēlējām par visiem 100%, savukārt trešajā nosargājām uzvaru,» norādīja «Avangard» galvenais treneris Jevgēņijs Kornouhovs.

Iepriekšējā nedēļā Rīgas «Dinamo» kluba vadība neveiksmīgā snieguma dēļ no galvenā trenera amata atlaida somu Kari Heikili, kā arī viņa palīgu un tautieti Raimo Helminenu, bet par galvenā trenera pienākumu izpildītāju iecēla Sējēju, kurš turpina pildīt arī ģenerālmenedžera pienākumus.

Nākamo spēli Rīgas klubs aizvadīs piektdien, kad «Arēnā Rīga» viesosies visas līgas vājākā vienība Novokuzņeckas «Metallurg».

Līdz sezonas beigām Rīgas «Dinamo» atlicis aizvadīt vēl 13 spēles, no kurām desmit būs savā laukumā. Tiesa, pēc savā laukumā parādītā snieguma rīdzinieki ir pēdējā vietā visā līgā, jo 20 spēlēs ir tikuši pie 20 punktiem, svinot vien četras uzvaras pamatlaikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu