«Real» pussargam Rodrigesam, braucot uz treniņu, pakaļ dzinusies policija

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Madrides «Real» kolumbiešu pussargam Hamesam Rodrigesam draud autovadītāja apliecības atņemšana par ātruma pārsniegšanu un nepakļaušanos ceļu policijas rīkojumiem, vēsta «Eurosport».

Spānijas policija apstiprinājusi, ka piektdien pēcpusdienā divi policisti nemarķētā automašīnā uz šosejas Madrides tuvumā fiksējuši «Audi A8», kas ievērojami pārsniedzis ātrumu. Policisti ieslēguši sirēnu un bākugunis, sākuši pakaļdzīšanos, kuras ātrums pārsniedzis pat 200 kilometrus stundā. Vadītājs nav klausījis pavēlēm nobraukt malā un apstāties. Pakaļdzīšanās turpinājusies līdz «Real» treniņbāzes vārtiem.

Vēlāk futbolists aizbildinājies ar to, ka kavējis treniņu. Pēc nopratināšanas Rodrigess nav aizturēts sava statusa un publiskās atpazīstamības dēļ.

Nesen tiesas priekšā bija stājies cits «Real» spēlētājs - Karims Benzemā, kuru, pārsniedzot ātrumu, bija fiksējis radars. Satiksmes noteikumu pārkāpējam uz laiku tika atņemta vadītāja apliecība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu