HK «Rīga» mača pēdējās minūtēs nodrošina uzvaru pār «SKA-1946»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» svētdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē Piņķos spraigā galotnē ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pieveica spēcīgo Sanktpēterburgas «SKA-1946» vienību, ko vada bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs.

«Rīga» labā vārtus guva Kirils Galoha, Roberts Baranovskis, Kristaps Zīle un Oļegs Šišļaņņikovs.

Šī mača rezultātu 11.minūtē atklāja Galoha, taču otrās trešdaļas sākumā viesiem no Sanktpēterburgas izdevās panākt neizšķirtu. Lai gan liels pārsvars šajā mačā piederēja «SKA-1946» hokejistiem, rīdzinieki tomēr 33.minūtē izvirzījās vadībā, otro ripu sāncenšu vārtos raidot Baranovskim. Krievijas komandas spiediens uz «Rīga» vārtiem bija ļoti manāms, taču pārspēt sekmīgi spēlējošo vārtsargu Gustavu Grigali viņiem neizdevās ilgi, tomēr vadzis lūza 51.minūtē, kad neizšķirtu panāca Arhips Nekoļenko

Lai gan viesiem bija izdevies panākt neizšķirtu, viņi tik un tā turpināja uzbrukt, cenšoties tikt pie panākuma, taču dueļa 57.minūtē Zīle ar skaistu metienu vairākumā guva uzvaras vārtus mājiniekiem, bet pēdējā minūtē ripu tukšos vārtos iemeta Šišļaņņikovs.

Pirmdien komandas tiksies atkārtoti, bet pēdējos septiņos mačos rīdzinieki guvuši sešas uzvaras.

Ceturtdien «Rīga» ar 5:2 uzveica vēl vienu Sanktpēterburgas komandu «SKA-Serebrjanije ļvi», bet nākamajā dienā rīdzinieki ar 1:2 atzina Krievijas komandas pārākumu, tādējādi pārtraucot piecu uzvaru sēriju.

Pēc pirmdienas mača rīdziniekiem būs pusotru nedēļu ilgs pārtraukums, bet pēc tam viņi uzsāks četru izbraukuma spēļu sēriju, pa divām reizēm tiekoties ar Jaroslavļas «Loko» un Čerepovecas «Almaz».

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar 33 punktiem 26 spēlēs ieņem sesto vietu starp astoņām komandām, bet «SKA-1946» ar 52 punktiem 29 mačos ir šīs divīzijas otrajā vietā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu