«Dinamo» ar Indraši ierindā dodas izbraukumā uz Zagrebu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» pirmdien dodas vienas spēles izbraukumā uz Zagrebu, kur otrdien paredzēta tikšanās ar vietējo «Medveščak» vienību. Izbraukumā devies arī vienības otrs rezultatīvākais spēlētājs Miks Indrašis, vēsta komandas mājas lapa.

KHL pārtraukuma laikā «Dinamo» komanda maču ar «Medveščak» aizvadīs otrdien pulksten 19.30, un to tiešraidē pārraidīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Kopš pēdējā mača «Dinamo» notikušas ievērojamas pārmaiņas. Komandu atstājis somu uzbrucējs Ville Leino un čehu aizsargs Tomāšs Kundrāteks. Tāpat notikusi kapteiņa maiņa. Laura Dārziņa vietā šos pienākumus pildīs aizsargs Kristaps Sotnieks.

Iepriekš uz fārmklubu HK «Liepāja» tika nosūtīts «Dinamo» otrs rezultatīvākais hokejists Miks Indrašis. Viņš gan Kurzemē ilgu laiku neuzkavējās un nu atgriezies Rīgā, lai ar vienību dotos izbraukumā uz Horvātiju.

Tāpat ar «Dinamo» kopā ir Latvijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs uzbrucējs Bruno Zabis, kurš šosezon spēlējis «Liepājas» komandā.

Izbraukumā nav devušies savainotie uzbrucēji Nikolajs Jeļisejevs un Kaspars Saulietis.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs gada pēdējā izbraukuma spēlē

Vārtsargi: Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks.

Aizsargi: Stīvens Seigo, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tim Sestito, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda, Māris Bičevskis, Vitālijs Pavlovs, Armands Bērziņš, Roberts Locāns un Bruno Zabis.

Gada noslēdzošo maču «Dinamo» aizvadīs 28. decembrī savā laukumā pret Pētera Skudras vadīto, Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» komanda pēc aizvadītām 40 spēlēm ar izcīnītiem 50 punktiem atrodas 12. pozīcijā, «Medveščak» nospēlējusi par trum spēlēm vairāk, iekrājusi 59 punktus, kas tai dod 9. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu