Gada gaidītākā UFC cīņa: Skandalozais Makgregors no troņa mēģinās gāzt Aldo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdien plkst. 5:00 pēc Latvijas laika brazīliešu cīkstonis Hosē Aldo aizstāvēs UFC jostu svara kategorijā līdz 65 kilogramiem.

29 gadus vecā Aldo sāncensis būs trakais īrs Konors Makgregors. Savas karjeras laikā Aldo aizvadījis 26 cīņas, piedzīvojot vienu neveiksmi. Savukārt 27 gadus vecais Makgregors 20 dueļos piedzīvojis divas neveiksmes.

Makgregora un Aldo cīņai vajadzēja norisināties jau šā gada jūlijā, taču brazīlietis traumas dēļ atsauca dalību cīņā, kaut gan UFC mediķi Brazīlijas cīkstonim deva atļauju piedalīties.

Sporta spēļu bukmeikeru kantori par nelielu favorītu uzskata Makgregoru, jo šā brīža pasaules čempions svara kategorijā līdz 65 kilogramiem Aldo pēdējo 18 mēnešu laikā nav aizvadījis nevienu cīņu.

Līdz šim Aldo tiek uzskatīts par UFC labāko «pound for pound» cīkstoni. Tomēr Makgregors vairākkārt uzsvēris, ka viņš ir labākais UFC cīkstonis.

Paredzams, ka šis duelis noteikti labos visus UFC televīzijas rekordus. Tas, visticamāk, arī pārspēs Rondas Rouzijas cīņu ar Holliju Holmsu.

Šo maču tiešraidē varēs vērot «Baltcom» televīzijas sporta kanālā «Setanta».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu