Heikile: Jāspēlē vēl labāk

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Kari Heikila pēc 4:1 uzvarētās spēles pret Ņižņekamskas «Ņeftehimik» nosauca to par labu uzvaru, taču norādīja, ka jāspēlē vēl labāk.

«Mums bija grūts pirmais periods, ko sākām ar trim trijniekiem, jo gribējām ātru spēli,» sacīja somu speciālists. Iepriekšēja spēlē «Dinamo» ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Čeļabinskas «Traktor» pārtraucot trīs uzvaru sēriju. «Šodien bija mazliet labāk, bet jāspēlē vēl labāk.»

Ar spēli otrajā un trešajā periodā Heikila bija apmierināts. «Sākam uzvarēt divcīņās, kas ir pats svarīgākais,» uzsvēra treneris, kurš pauda prieku par ceturtās maiņas rādīto spēli. «Protams, šī bija laba uzvara,» sacīja Heikila.

Savukārt «Ņeftehimik» galvenais treneris Vladimirs Krikunovs sacīja, ka pēc otrās trešdaļas desmit minūtēm viņa komanda zaudējusi ātrumu, kas arī novedis pie likumsakarīga zaudējuma.

Šī «Dinamo» bija tikai ceturtā pamatlaikā gūtā uzvara savā laukumā šajā sezonā un tikai sestā «Arēnā Rīga».

KHL Rietumu konferences turnīra tabulā «Dinamo» saglabāja 12. vietu ar 50 punktiem pēc 39 spēlēm un atpaliekot septiņus punktus no astotās vietas, bet «Ņeftehimik» saglabāja astoto vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu