«Kurbads» iemet 15 ripas «Rīga 99»/«Tukums» vārtos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Trešdien Tukuma ledus hallē Latvijas hokeja čempionāta virslīgas spēlē mājinieki «Rīga 99»/«Tukums» uzņēma hokeja klubu «Kurbads». Šāds duelis šajā sezonā notika pirmo reizi, bet intriga tā arī neradās – ar pārliecinošu 15:1 uzvaru svinēja Ogres vienība.

Rezultatīvākais hokejists uzvarētāju sastāvā bija Juris Štāls, kurš izcēlās ar 5 rezultatīvām piespēlēm, bet Gata Gricinska kontā «hat-trick» jeb trīs vārti.

Mājinieku apņemšanos aizvadīt sīvu spēkošanos jau pašā spēles sākumā apslāpēja Gatis Gricinskis un Viktors Jasjonis, kuri pēc skaistām izspēlēm jau pirmajā minūtē panāca divu vārtu pārsvaru.

Pirmajā periodā tika gūti vārti visām gaumēm – cīņā no vārtu priekšas, skaistās izspēlēs metienos no zilās līnijas. Vēl piecas reizes vārtsargu pirmajā trešdaļā pārspēj Edmunds Kniksts, Aleksandrs Kerčs, Gatis Gricinskis, Rihards Remiņš un Mārcis Zembergs. Bet mājiniekiem izgājienā vienatnē pret vārtsargu precīzs bija Domeniks Daniels Ķirsis.

Otrajā periodā turpinājās uzbrukumu virpuļi pie mājinieku vārtiem. Pateicoties Edgara Adamoviča, Jāņa Straupes, Gata Gricinska, Viktora Jasjoņa un Toma Bluka pūlēm, rezultāts tika palielināts līdz nepieklājīgajam 12:1.

Arī trešajā periodā vārtus guva tikai HK «Kurbads». Pa reizei atzīmējās Rodrigo Laviņš, Aleksandrs Kerčs un Aleksandrs Macijevskis.

Pēc nedēļas Tukumā abas komandas tiksies atkārtoti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu