Voinovs: ASV sportistus caur mikroskopu izvērtē divreiz

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artyom Korotayev/TASS/Scanpix

Skandalozu slavu iemantojušais krievu hokeja aizsargs Vjačeslavs Voinovs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Sanktpēterburgas SKA mājas lapā izteicies, ka Amerikā sportistiem tiek pievērsta lielāka uzmanība nekā Eiropā, Krievijā.

«Tur [ASV] sportisti viennozīmīgi vairāk nonāk uzmanības centrā,» sacīja SKA aizsargs. «Caur mikroskopa prizmu viņus izvērtē divreiz. Tu nevari, nedrīksti kļūdīties. Cilvēki to vien tik gaida, lai varētu tevi nomedīt.»

Pagājušā gada oktobra beigās 25 gadus vecais Voinovs tika arestēts par sievas Martas Varlamovas piekaušanu. Losandželosas tiesa viņam piesprieda 90 dienu ilgu cietumsodu, bet par labu uzvedību viņš var tikt atbrīvots pēc 45 dienām.

Pēcāk līgumsaistības ar viņu pārtrauca Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Losandželosas «Kings», kura sastāvā 2012. un 2014. gadā izcīnīja Stenlija kausu.

«Losandželosā zooparkā mums bija autogrāfu sesija. Jāierodas bija septiņos vakarā. Uz ceļa bija notikusi autoavārija, visi hokejisti bija iestrēguši sastrēgumā un zoo nokļuvām par stundu vēlāk. Sesiju saprotamu iemeslu dēļ samazināja, jo no rīta bija paredzēts treniņš. Mūs nesaprata. Tie, kuri nepaspēja saņemt autogrāfu, kliedza: Ejiet jūs visi... Turpmāk visi fanosim par Anaheimas «Ducks» komandu,» pastāstīja Voinovs.

SKA rindās Voinovs piedalījies deviņos mačos, kuros izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Krievijas izlases hokejistu «Kings» otrajā kārtā ar 32. numuru draftēja 2008. gadā. NHL kopumā Voinovs aizvadījis 190 regulārā čempionāta mačus, izceļoties ar 18 vārtiem un 63 rezultatīvām piespēlēm.

Krievijas nacionālās izlases sastāvā Voinovs piedalījās Soču olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu