Neimars: Par «Ballon d'Or» jācīnās būtu man, Mesi un Suaresam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Brazīlijas valstsvienības un Spānijas futbola kluba uzbrucējs Neimars uzskata, ka ir pelnījis būt pasaules labāko futbolistu nominantu vidū cīņā par «Ballon d'Or» balvu, vēsta Spānijas laikraksts AS.

23 gadus vecais Neimars norādīja, ka trīs gada labāko futbolistu vidū jābūt arī viņa komandas biedriem «Barcelona» vienībā argentīnietim Lionelam Mesi un urugvajietim Luisam Suaresam.

«Domāju, esmu pelnījis vietu starp pretendentiem «Ballon d'Or» balvai,» sacīja Neimars. «Priecāšos, ja šī cīņa notiks starp mums trijiem. Ņemot vērā, kādu vēsturi mēs esam uzrakstījuši un to, cik daudz uzvarējuši, sarakstā jābūt mums trijiem.»

Trīs pretendentu vidū Neimars neredz vietu Madrides «Real» portugāļu zvaigznei Krištianu Ronaldu, kurš joprojām sevi uzskata par pasaules labāko futbolistu.

«Visvairāk man patīk sacensties par tituliem un tos iegūt. Nekad neesmu spēlējis tikai tāpēc, lai kļūtu labākais pasaulē un izcīnītu «Zelta bumbu». Spēlēju, lai kļūtu vēl labāks, sasniegtu savus mērķus. Ja tevi nosauks par labāko, tas būs tava darba novērtējums,» izteicās Neimars.

Ar 14 vārtu guvumiem Neimars šobrīd ir «La Liga» jeb Spānijas čempionāta labākais snaiperis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu