Olimpiskajā centrā norisināsies pludmales volejbola «EuroAuto/Skanstes kauss»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20.novembrī plkst. 22:00 Olimpiskajā sporta centrā norisināsies viens no krāšņākajiem un grandiozākajiem turnīriem –«EuroAuto/Skanstes kauss» pludmales volejbolā «Staro Rīga 2015» ietvaros.

Jau otro gadu «Staro Rīga» ietvaros Olimpiskajā sporta centrā tiek organizēts nakts pludmales volejbola turnīrs, kurā izbaudīt spēli krāšņās un interesantās gaismās.

Līdz šim interesi par dalību turnīrā izteikuši vairāki populāri sportisti un sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā šķēpmetējs Ainārs Kovals, LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps, motokrosists Kaspars Stupelis, pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, Edžus Ķaukulis (Transleiteris) un citi, līdz ar ko par jautrību un atraktivitāti nebūs jāsūdzas.

Turnīra komandu formāts ir 2+1 (divi vīrieši, viena sieviete). Bez aizraujošām apakšgrupu cīņām un izslēgšanas spēlēm sponsori ir parūpējušies, lai vakars būtu izdevies ne tikai spēlētājiem, bet arī skatītājiem, rodot iespēju piedalīties vairākos konkursos, kuros iespējams iegūt vilinošas balvas.

Meklē sev komandas biedrus un piesakies jau tagad e-pastā info@o-sands.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu