«Paris Saint-Germain» zvaigznes baidās atgriezties Parīzē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Francijas augstākās futbola līgas kluba «Paris Saint-Germain» (PSG) zvaigznes urugvajietis Edisons Kavani un brazīlietis Davids Luiss Parīzē piedzīvoto teroraktu dēļ nevēlas atgriezties komandā, vēsta britu tabloids «Daily Mail».

Abi futbolisti šobrīd atrodas Dienvidamerikā savu valstsvienību nometnēs un baidās atgriezties Francijas galvaspilsētā.

Luiss izcieš diskvalifikāciju (noraidījums spēlē pret Argentīnu), un viņš nevarēs palīdzēt Brazīlijas izlasei gaidāmajā 2018. gada Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas mačā ar Peru. Spēle paredzēta 17. novembrī Salvadorā.

Luiss ir bažīgs par atgriešanos šā brīža Francijas čempionāta līdervienības sastāvā, kas pēc 13 kārtām par 10 punktiem (35) apsteidz tuvāko sekotāju Lionas «Olympique». «Šobrīd nezinu, vai atgriezīšos Parīzē,» «Esporte» citēts Luiss.

«Spēlēšana PSG ir mans darbs, bet, ja tas būtu atkarīgs no manis, es nevēlos atgriezties,» Itālijas laikrakstā «Gazzetta World» citēts Luiss.

Kavani komandas biedrs Urugvajas valstsvienībā Alvaro Gonzaless Francijas laikrakstam «L'Equipe» atklājis, ka viņa partneris tuvākajā laikā neplāno atgriezties Parīzē. Urugvajas izlasei tuvākā spēle PK kvalifikācijas ciklā plānota 17. novembrī savā laukumā pret Čīli.

PSG komandai nākamā spēle nacionālajā čempionātā paredzēta 21. novembrī viesos pret «Lorient» futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu