Sedlāčeks: Izbraukumā spēles ir grūtākas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» vārtsargam Jakubam Sedlāčekam izbraukuma mači ir grūtāki, tāpēc viņš ļoti koncentrējies ceturtdien notikušajam duelim, atklāja pats sportists.

«Dinamo» ceturtdien ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā viesos pārspēja Omskas «Avangard», pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

«Šī bija ļoti grūta spēle. Pēc iepriekšējā zaudējuma šodien gribējām reabilitēties. Astanā pret «Baris» nospēlējām slikti, to negribējām atkārtot. Šodien bijām veiksmīgāki spēles beigās, un tas ir ļoti labi. Uzvara bija nepieciešama,» «Dinamo» mājaslapā citēts Sedlāčeks.

«Izbraukumā spēles ir grūtākas, tāpēc ļoti koncentrējos šim mačam. Pirmajā periodā nejutos pārāk droši, bet man tas ir normāli un jau pierasti. Kādu laiku nebiju spēlējis, bija arī izlasēm paredzētais pārtraukums. Pēc pirmā perioda jau jutos pārliecinoši,» uzsvēra čehs.

Kā pirms spēles uzsvēris «Dinamo» treneru kolektīvs, «Avangard» spēlē nedaudz citādu hokeju nekā iepriekš.

«Tāpat arī komanda bija piedzīvojusi zaudējumus, tādēļ mums bija jābūt gataviem sīvai cīņai. Treneri izcēla arī čehu spēlētājus, viņu meistarību. Protams, bija patīkami atvairīt arī Vladimira Sobotkas pēcspēles metienu,» atzīmēja viņa tautietis Sedlāčeks.

Ar 30 spēlēs izcīnītiem 36 punktiem Rīgas «Dinamo» atkal pakāpusies uz priekšpēdējo, 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par sešiem punktiem.

Savukārt «Avangard» ar 47 punktiem 30 dueļos ieņem ceturto pozīciju Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu