«Red Bull» grasās turpināt sadarbību ar «Renault» dzinēju piegādātājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pirmās formulas (F-1) komanda «Red Bull» grasās turpināt sadarbību dzinēju piegādes jomā ar Francijas autobūves kompāniju «Renault», vēsta «Autosport».

«Red Bull» vienība, kas pēdējos gados zaudējusi savu spēku F-1 čempionātā, iepriekš šogad paziņoja, ka negrasās pagarināt līgumu ar «Renault», jo cerēja vienoties ar «Mercedes» dzinēju piegādātājiem. Tiesa, plānotais darījums nenotika, tāpēc komandai vajadzēja atkal lūkoties pēc piegādātājiem, bet nu tiek ziņots, ka nolemts palikt pie «Renault».

«Red Bull» bija sarunas par sadarbības sākšanu arī ar «Ferrari» un «Honda», taču arī šīs ieceres palika nerealizētas. Pirms tam bija izskanējusi informācija, ka komanda pat varētu ražot pati savus dzinējus.

Tomēr nu tiek vēstīts, ka «Red Bull» atsākusi pārrunas ar «Renault», turklāt jaunais līgums varētu tikt noslēgts ilgtermiņā.

Tāpat ar nākamo sezonu divi «Red Bull» sponsori - «Infiniti» un «Total» - samazinās savu devumu komandai, turklāt 2017.gadā tie vienību atbalstīt vairs negrasās.

Ar 17 posmos izcīnītiem 172 punktiem «Red Bull» komanda Konstruktoru kausa kopvērtējumā ieņem ceturto vietu, bet šosezon tās braucēji - austrālietis Daniels Rikjardo un krievs Daniils Kvjats - uz goda pjedestāla kopā kāpuši tikai trīs reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu