Rīgas «Dinamo» Astanā atsāk mačus KHL čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pirmo spēli pēc pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Kazahstānā pret Astanas «Baris» sāks četru maču izbraukuma sēriju. Spēle sāksies pl. 15.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Pirms KHL pārtraukuma Rīgas «Dinamo» demonstrēja visai solīdu sniegumu. Piecās spēlēs Kari Heikiles vadītie hokejisti izcīnīja četrus panākumus, pēdējā gan ar 0:2 viesos piekāpās principiālajai pretiniecei Minskas «Dinamo».

«Baris» sekmes līdz šim bijušas līdzīgas kā Rīgas vienībai. Sezonas laikā to skāra pārmaiņas treneru korpusā. Pie kluba stūres atgriezās skandalozais Andrejs Nazarovs.

«Dinamo» rindās pēdējā laikā teicamu sniegumu demonstrē Miķelis Rēdlihs, kas pēdējā nedēļā pirms pārtraukuma izpelnījās līgas labākā uzbrucēja godu. Līdzšinējās 28 spēlēs viņš izcēlies ar 10 vārtu guvumiem un 6 rezultatīvām piespēlēm, komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā par diviem punktiem atpaliekot no Laura Dārziņa, kas guvis 6 vārtus, izpildījis 12 rezultatīvas piespēles.

Astanas komandā ir izteikti divu uzbrukuma līderi. Pa 25 rezultativitātes punktiem nopelnījuši Naidžels Douss un Brendons Bočenskis.

Abām vienībām šī būs pirmā savstarpējā spēle šosezon.

Nākamo maču «Dinamo» aizvadīs ceturtdien Omskā pret vietējo «Avangard».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 28 spēlēs iegūtiem 34 punktiem ieņem priekšpēdējo, 13. vietu, kamēr «Baris» tikpat punkti tikpat mačos dod 12. pozīciju Austrumu konferencē.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs četru spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels.

Aizsargi: Stīvens Seigo, Tomāšs Kundrāteks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Edgars Kulda, Māris Bičevskis un Vitālijs Pavlovs.

Izbraukumā nav devies savainotais uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs un cits uzbrucējs Roberts Locāns, kurš palīdzēs HK «Rīga» komandai svarīgās Krievijas Jaunatnes hokeja čempionāta (MHL) spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu