Karro atgriežas MXGP un pievienojas «24MX Honda Racing» komandai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24 gadus vecais latviešu motokrosa braucējs Matīss Karro pēc vienas sezonas pārtraukuma 2016. gadā atgriezīsies pasaules motokrosa čempionātā, pārstāvot «24MX Honda Racing» komandu.

Šosezon Karro dažādu apstākļu dēļ bija spiests izlaist pasaules motokrosa čempionāta sezonu. Tā vietā sportists ar «Honda» motociklu bija redzams piedaloties sacensībās Baltijā un Lielbritānijā.

Taču noskaidrojies, ka 2016.gadā Karro atgriezīsies pasaules motokrosa čempionātā, pārstāvot «24MX Honda Racing» komandu. «Godīgi sakot, man šogad ļoti pietrūka sacensības visaugstākajā līmenī, tāpēc esmu ļoti priecīgs, ka varu atgriezties MXGP. Sajūtas uz CRF450R motocikla ir lieliskas, tāpēc ar nepacietību nevaru sagaidīt, kad varēšu sākt strādāt ar «24MX Honda Racing» komandu. Lai arī šī būs jauna komanda, es strādāšu ar pieredzējušiem cilvēkiem. Pēdējās divās sezonās daudz mācījos, tāpēc tagad mans uzdevums ir iziet uz starta un parādīt to, ko spēju, cīnoties ar citiem pasaules labākajiem braucējiem,» prieku neslēpj Matīss Karro.

«Kad tu runā ar Matīsu, tad ir grūti nesajūsmināties. Tas ir tieši tas pats, kā viņš brauc, jo Karro vienmēr brauc ar pilnu jaudu. Matīss ir talantīgs, daudz un smagi strādā. Tas ir tas, kas dod cieņu pret šādiem braucējiem. Arī ar faniem un mediju pārstāvjiem viņš sadzīvo labi. No mūsu puses Karro dosim visu, kas viņam būs vajadzīgs, lai viņš varētu sasniegt savus mērķus,» tā «24MX Honda Racing» komandas vadītājs Marks Būns.

«Esmu ļoti priecīgs atkal uzņemt Matīsu Honda ģimenē. Karro ir braucējs, kurš mūsu redzeslokā bija ilgāku laiku. Kā viņš jau ir pierādījis iepriekš, tad viņam ir talants un ātrums, lai cīnītos par Top 10. Kad runa ir par darba ētiku un fizisko sagatavotību, tad Matīss ir kā paraugs mācību grāmatā. Kopā ar komandas profesionālismu un Honda CRF450R sniegumu «The Arrow» (Matīsa Karro iesauka) būs viens no tiem, uz ko būs vērts skatīties,» tā Honda Motor Europe menedžeris Deivs Duselārs.

Karro 2008.gadā kļuva par pasaules junioru čempionu 125 cm3 klasē. Jau tobrīd jaunais sportists sevi pieteica kā vienu no nākotnes zvaigznēm. Turpinājumā Matīss MX2 klasē uzrādīja vairākus labus rezultātus, tajā skaitā kļūstot par Anglijas motokrosa čempionu MX2 klasē. 2014.gada sezonā Karro izcīnīja 13.vietu prestižajā MXGP čempionāta kopvērtējumā, kas ir sportista līdz šim labākais sasniegums. Tāpat Matīss ir deviņkārtējs Latvijas motokrosa čempions dažādās ieskaišu klasēs.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu