Kapello būtu ar mieru stāties Mourinju vietā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Itālietis Fabio Kapello būtu gatavs stāties portugāļa Žozē Mourinju vietā un pārņemt vārguļojošo Londonas «Chelsea» futbola komandu, ja rastos šāda iespēja, otrdien vēsta «Gazzetta dello Sport».

Kapello atklājis, ka pieņemtu izdevību kļūt par «Chelsea» galveno treneri. Mourinju šobrīd atrodas zem pamatīga spiediena, jo pagājušās sezonas Anglijas čempioni atrodas tikai 15. vietā premjerlīgas turnīra tabulā. Vēl neviena komanda pēc tik slikta starta pēc pirmajām 11 spēlēm Anglijā nav finišējusi augstāk par septīto vietu, liecina vēsturiskā statistika.

Anglijā lēš, ka «Chelsea» zaudējumam trešdien Čempionu līgas spēlē pret Kijevas «Dinamo» sekotu tūlītēja Mourinju atbrīvošana.

Kapello ir bijis Anglijas izlases treneris no 2007. līdz 2012. gadam. Pēc tam viņš bija Krievijas izlases galvenais treneris, kurš no darba tajā tika atbrīvots 14. jūlijā. Krievijā Kapello uzturas arī patlaban.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu