Policija veikusi kratīšanu Vācijas Futbola federācijā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nodokļu policija ieradusies Vācijas Futbola federācijas (DFB) telpās, kurās veikusi pārbaudi, apstiprina starptautiskās ziņu aģentūras.

Laikraksts «Bild» informē, ka otrdien notiek pārbaude DFB organizācijas birojā Frankfurtē, un ir publicējis fotogrāfijas, kas to apliecina. «Bild» arī norāda, ka tas varētu notikt saistībā ar afēru par 2006. gada Pasaules kausa finālturnīru un «pazudušiem» 6,7 miljoniem eiro, kurus, iespējams, DFB samaksājusi Starptautisko futbola asociāciju federācijai (FIFA).

Tāpat tiek veikta kratīšana pašreizējā DFB prezidenta Volfganga Nirsbaha, bijušā DFB prezidenta Teo Cvancigera un bijušā DFB ģenerālsekretāra Horsta Šmidta dzīvesvietās.

Oktobrī nedēļas žurnāls «Der Spiegel» vēstīja, ka 6,7 miljonus eiro DFB samaksājusi FIFA, un šī nauda izmantota balsu pirkšanai, lai Vācija saņemtu 2006. gada Pasaules kausa rīkošanas tiesības.

Nirsbahs šos apvainojumus kategoriski noliedzis, turpretī Cvancigers viņu apvainojis melos, sakot, ka tas bijis īpašs konts, kas izmantots procesā cīņā par finālturnīra sarīkošanas tiesībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu