Rīgas «Dinamo» izveidots savs TV kanāls

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 29. oktobra skatītājiem būs pieejams jauns, unikāls televīzijas kanāls - 360TV Dinamo Rīga, kurā būs pieejama visplašākā informācija par hokeja klubu, tādejādi Dinamo Rīga kļūst par pirmo hokeja komandu KHL, kurai izveidots savs televīzijas kanāls.

Ar jaunā TV kanāla starpniecību, hokeja fani varēs vēl tuvāk iepazīt savu iecienītokomandu – ekskluzīvi sižeti par komandas ikdienu, intervijas un personīgas sarunas ar spēlētājiem un treneriem, vēsturiski nozīmīgāko spēļu apskati, kurus no šīs brīža skata punkta komentēs pieredzējušais sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns, kā arī tiešraides no mājas spēlēm Arēnā Rīga – pieslēgšanās 360TV Dinamo Rīga studijai, kuru vadīs Armands Simsons un pēcspēļu intervijas ar spēlētājiem, kā arī abu komandu viedokļi no preses konferencēm.

Kanāls 360TV Dinamo Rīga tapis Lattelecom un hokeja kluba Dinamo Rīga sadarbības ietvaros, un tas ir pieejams Lattelecom Interaktīvās un interneta televīzijas skatītājiem, tādejādi ērti skatāms ne tikai klasiski televizorā, bet arī planšetdatorā un viedtālrunī, visā Latvijā, kur vien ir pieejams internets.

«Hokeja klubs Dinamo Rīga vienmēr ir centies iepriecināt komandas fantastiskos līdzjutējus, ieviešot dažādus jauninājumus. Tādēļ esam ļoti gandarīti, ka viens no vadošajiem Latvijas uzņēmumiem Lattelecom piedāvāja veidot jaunu televīzijas kanālu - 360TV Dinamo Rīga, ar unikālu saturu par mūsu komandu Dinamo Rīga. Turklāt ņemot vērā tās inovatīvās tehnoloģijas, ko pēdējo gadu laikā Latvijā ir ieviesis Lattelecom, arī jaunais televīzijas kanāls būs kaut kas ļoti inovatīvs un atšķirīgs no tā, kas ir bijis iepriekš, taču tajā pašā laikā arī interesants un aizraujošs. Nešaubos, ka visiem Dinamo Rīga līdzjutējiem un ne tikai viņiem, jaunajā kanālā būs, ko ar interesi skatīties», atzina Dinamo Rīga padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

«Lattelecom kļūstot par televīzijas satura veidotāju, seko līdzi skatītāju vajadzībām – veidojot to interesēm atbilstošus TV kanālus. Hokejs vēsturiski ir viens no skatītākajiem sporta veidiem Latvijā, aizraujot lielu skaitu līdzjutēju. Īstie fani, ne tikai ierodas uz savas komandas spēlēm, bet seko līdzi teju visām komandas aktivitātēm, tāpēc 360TV Dinamo Rīga skatītājiem piedāvās daudz vairāk – būt ar komandu katru dienu, iepazīstot spēlētājus arī ārpus spēles laukuma. Turklāt jaunā televīzija ir ērti skatāma ne tikai mājās, bet arī mobilajās ierīcēs, esot ceļā, piemēram, sabiedriskajā transportā», stāsta Juris Gulbis, Lattelecom valdes priekšsēdētājs.

Hokeja klubs Dinamo Rīga jau astoto sezonu spēlē Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL), un šo sezonu laikā ir kļuvis par populārāko sporta komandu Latvijā ar vislielāko atbalstītāju skaitu. Zīmīgi, ka jaunais TV kanāls 360TV Dinamo Rīga pie skatītājiem dosies 29. oktobrī, dienā, kad Dinamo Rīga komanda Arēnā Rīga aizvadīs savu kārtējo spēli KHL čempionātā, tiekoties ar Avtomobilist komandu no Jekaterinburgas.

Spēles komentēšanā varēs iesaistīties arī līdzjutēji, izmantojot tēmturi #dinamoriga vai #360TV, ieraksti no mikroblogošanas vietnes Twitter būs redzami TV ekrānā. Savukārt, raidījumu ciklā Lielā intervija, kā pirmos, fani tuvāk varēs iepazīt kluba vadītāju Juri Savicki, vienu no hokeja kluba nozīmīgākajiem, bet uz laukuma mazāk redzamajiem spēlētājiem – komandas ārstu Āri Aivaru, kā arī aizsargu, vienu no brāļiem Rēdlihiem – Krišjāni.

Visiem līdzjutējiem, kuri ieradīsies uz spēli 29.oktobrī, Arēnas Rīga vestibilā būs iespēja piedalīties jaunā kanāla tapšanā, ierakstot video sveicienus komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu