«MX Moduls» motokrosisti uzvar Komandu kausa izcīņā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

«MX Moduls» komandas motokrosisti aizvadītās nedēļas nogalē Liepājas «Laumas» mototrasē izcīnīja uzvaru Komandu kausā motokrosā, kura formāts līdzinājās pasaulē nozīmīgākajām motokrosa sacensībām – Nāciju kausam, informē Latvijas Motosporta federācija (LaMSF).

Komandu kausa ieskaitē, kurā sportisti startēja MX1, MX2 un MX Open klasēs, labāko rezultātu uzrādīja «MX Moduls» sportisti – Matīss Karro, Dāvis Ivanovs un Kārlis Sabulis. Komandas vadītājs Valdis Seratinskis pirms sacensībām atzina, ka vēlas arī šogad izcīnīt augstāko titulu, jo komanda to ieguvusi arī iepriekšējā reizē, kad šāda veida sacīkstes tika rīkotas – 2011.gadā.

Otro vietu ieguva «MX4 Dobele» komanda, bet trešajā vietā ierindojās «WD Looren MS Motorsports» komanda no Lietuvas, dalot vienādu punktu skaitu ar «MX Ādaži».

Kopā Komandu kausā startēja 15 komandas. Jauniešu komandu kausa sacensībās uzvaru izcīnīja komanda «Motoextreme I» no Igaunijas, otrie palika «Mārupe», bet trešie «Motosports RT» braucēji.

Paralēli sacensībām MX85 klases sportisti piedalījās arī Elkšņu ceļojošā kausa izcīņā. Uzvaru izcīnīja Egerts Pihlaks no Igaunijas komandas «Motoextreme I» komandas, otro vietu ieņēma Ralfs Edgars Ozoliņš no «Motosports RT», bet trešo Kairo Katkosilts no «KTM Racing Team Estonia».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu