Nākamā gada PČ posms Ķegumā norisināsies 1. maijā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bavo Swijgers, Wilvo Forkrent KTM

Nākamā gada pasaules čempionātā (PČ) motokrosā būs 19 posmi, no kuriem viens maijā risināsies Ķegumā, liecina sacensību rīkotāju publiskotā informācija.

Ķegumā norisināsies 7. posms, kurš tiks aizvadīts 1. maijā, kas salīdzinājumā ar citiem gadiem ir krietni ātrāk nekā ierasts, jo līdz šim sacensības notika augustā.

PČ sāksies 27. februārī ar sacensībām Katarā, kam sekos posmi Taizemē, Malaizijā, Argentīnā, Meksikā un Nīderlandē, kur Valkensvārdas trasē risināsies Eiropas «Grand Prix» izcīņa. Latvijas «Grand Prix» ievadīs četru maija posmu sēriju. Pēc Ķeguma sekos sacensības Vācijā, Itālijā un vēl kādā vietā, kura pagaidām nav nosaukta.

Vēlāk posmi notiks arī Francijā, Lielbritānijā, vēlreiz Itālijā, tad Čehijā, Beļģijā, Šveicē, otrreiz Nīderlandē, bet pēdējie divi posmi notiks ASV.

Sezona noslēgsies 25. septembrī Itālijā ar tradicionālo Nāciju kausa izcīņu, kas šoreiz tiks aizvadīta Madžioras trasē.

Jau ziņots, ka aizvadītajā sezonā MX2 klasē, kurā startē braucēji līdz 23 gadu vecumam, Pauls Jonass kļuva par pasaules vicečempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu