Tiešraides laikā par nepietiekamu līdzjušanu atbrīvo Astanas «Baris» spēļu komentētāju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Tiešraides laikā par nepietiekamu līdzjušanu komandai ceturtdien no darba atbrīvots Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas «Baris» spēļu televīzijas komentētājs Aleksandrs Oļeiņiks, vēsta Kazahstānas medijs «Vesti».

Oļeiņiks komentēja «Baris» un Novokuzņeckas «Metallurg» spēli, kad pēc piecām nospēlētām minūtēm viņš tika izsaukts pie pārraides režisora. Tur viņu sagaidījis «Baris» viceprezidents, kurš paziņojis, ka Oļeiņiks nekavējoties tiek atbrīvots no pienākumu pildīšanas.

Komentētājs atklājis, ka vienīgais iemesls, kāpēc viņu atbrīvo, tika minēts viņa nepietiekamā līdzjušana Astanas klubam.

Vēlāk gan Oļeiņika darba devēji izplatīja paziņojumu, ka atlaišanas iemesli ir korporatīvās ētikas pārkāpumi, tomēr komentētājs uzsver, ka lēmumu par viņa atbrīvošanu ir pieņēmusi «Baris» vadība.

Oļeiņiks Astanas «Baris» spēles televīzijā komentējis jau no pirmās KHL sezonas. 2009. gadā viņu nosauca par vienu no trim labākajiem KHL spēļu komentētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu