Pāvils un Purviņa nosaukti par mēneša spēlētājiem handbola virslīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par «Vektrum Sport» mēneša spēlētājiem «SynotTip» handbola virslīgā un virslīgā sievietēm atzīti Oskars Pāvils (HK Vaiņode) un Dinija Purviņa (REIR Dobele).

Pāvils divās septembra spēlēs guva 18 vārtus, palīdzot savai komandai tikt pie viena panākuma. Rezultatīvāko spēli viņš aizvadīja pret «Ogre/Miandum» (30:36), kurā guva trešdaļu no komandas vārtiem (10). Šobrīd Pāvils ir «SynotTip» virslīgas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī, bet viņa pārstāvētā komanda «Vaiņode» ir ceturtajā vietā astoņu komandu konkurencē.

Savukārt Purviņa divās septembra spēlēs izcēlās ar 20 vārtu guvumiem – zaudētajā spēlē pret Stopiņu NHK (22:31) viņa guva septiņus vārtus, bet uzvarā pret Salaspils sporta skolu (33:23) izcēlās 13 reižu. Arī Purviņa šobrīd ir rezultatīvākā spēlētāja sieviešu Virslīgā. REIR Dobele ieņem trešo vietu turnīra tabulā.

Latvijas čempionāta «Vektrum Sport» labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanas un kreklu no «Vektrum Sport», savukārt spēlētāju pārstāvētās komandas – dāvanu kartes. Tāpat labākie spēlētāji saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai «Krio», bet pārējā komanda – 10-15% atlaidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu