Ferrers uzvar spāņu finālā Malaizijā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Par Kualalumpuras «ATP World Tour 250» sērijas tenisa turnīra uzvarētāju svētdien kļuva Davids Ferrers, kurš Spānijas tenisistu finālā ar rezultātu 7-5, 7-5 apspēlēja Felisiano Lopesu.

Mačs bija ļoti sīvs, tomēr Ferreram izdevās gūt karjerā 25. ATP titulu. Finālā sacentās ar pirmajiem diviem numuriem izlikti sportisti.

«Šis bija mans labākais mačs turnīrā,» pēc sacensībām pauda ATP ranga astotajā vietā esošais Ferrers. «Spēju noturēt labu sniegumu visu spēli. Mana serve bija laba un tāda bija ļoti nepieciešama, jo Felisiano izdarīja lielu spiedienu.»

Šogad Ferrers triumfējis arī turnīros Katarā, Riodežaneiro un Mehiko.

«Šis man bijis labs gads, jo esmu uzvarējis visos četros finālos. Atceros, ka pirms diviem gadiem zaudēju visos piecos finālos, bet tagad statistika ir mainījusies,» stāstīja čempions.

Tikmēr nokrišņu dēļ ievilcies Šeņdžeņas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrs Ķīnā. Svētdien bija plānots aizvadīt gan pusfinālus, gan finālu, tomēr izdevās tikai noskaidrot finālistus, jo atkal sacensību norisē iejaucās lietus.

Pusfināla mačos ar pirmo numuru izliktais čehs Tomāšs Berdihs ar 6-1, 6-4 pieveica spāni Tomiju Rovredo, bet vēl viens Spānijas sportists Giljermo Garsija-Lopess ar 1-6, 7-5, 6-3 bija pārāks pār horvātu Marinu Čiliču, kuram ticis otrais numurs.

Zīmīgi, ka pusfinālu bija sasnieguši ar pirmajiem četriem numuriem izliktie tenisisti.

Finālu plānots sākt pirmdien plkst.7.30 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu