Aicina uz kopīgiem Jūrmalas skriešanas svētku sagatavošanās treniņiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 28.septembrī Jūrmalā, Majoru pludmalē pie Baltic Beach Hotel, notiks vērienīgs pasākums veselīga dzīvesveida un skriešanas entuziastiem – Jūrmalas skriešanas svētki. Lai palīdzētu sagatavoties šim notikumam, ikviens interesents tiek aicināts apmeklēt kopīgus bezmaksas sagatavošanās treniņus, kas notiks 16., 17., 23. un 24. septembrī plkst. 19.00 Ķīpsalas pludmalē pie Vanšu tilta.

Treniņus vadīs Jūrmalas skriešanas svētku oficiālā trenere Ilona Marhele, kas ir viena no labākajām maratona skrējējām Latvijā. Savukārt 17. un 24. septembra treniņos būs īpašs viesis – Baiba Sipeniece, kas uzmundrinās un sniegs pozitīvu enerģiju ikvienam skriet gribētājam.

Ikviens treniņu apmeklētājs varēs saņemt profesionālus padomus no Jūrmalas skriešanas svētku treneres Ilonas Marheles – kā sagatavoties skriešanai, kā iesildīties pirms skriešanas, kā skriet, lai nenodarītu pāri savai veselībai un labsajūtai, kādu apģērbu un inventāru izvēlēties u.c. padomus.

www.maratoni.lv

Lai skriešanas svētku dalībniekiem būtu spēks un enerģija pēc darbadienas piedalīties treniņā, dalībnieki tiks cienāti ar spēka batoniņiem no veikalu tīkla Maxima. Ikviens tiek laipni aicināts noslēgt dienu sportiskā garā un piedalīties kopīgos Jūrmalas skriešanas svētku sagatavošanās treniņos.

Pēc treniņiem uz Jūrmalas skriešanas svētkiem

Jūrmalas skriešanas svētkos būs iespēja piedalīties kādā no četrām distancēm – doties 10 km vai 5 km distancē, izveidot četru cilvēku komandu un piedalīties 10 km stafešu skrējienā, kā arī Jūrmalas skriešanas svētku mazākajiem dalībniekiem būs sava bērnu distance.

Reģistrēties Jūrmalas skriešanas svētkiem var mājaslapā www.maratoni.lv. Bez maksas Jūrmalas skriešanas svētkos var piedalīties skolēni, piesakot savu dalību līdz 19. septembrim rakstot uz e-pastu sport@alphabaltic.lv un bērni līdz 12 gadu vecumam. Augstskolu komandām – 50% atlaide. Jūrmalas uzņēmēju komandām – 30% atlaide.

Jūrmalas skriešanas svētku nolikums, reģistrācija un plašāka informācija – www.maratoni.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu