Alonso nopeļ «McLaren» komandas ātrumu un dzinēju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spāņu pilots Fernando Alonso aizvadītajā nedēļas nogalē Japānas «Grand Prix» izcīņas laikā un pēc tās nopēla viņa pārstāvētās Pirmās formulas (F-1) komandas «McLaren» ātrumu un tās «Honda» dzinēju.

Pirms pāris dienām Japānas trasē Suzukā norisinājās šīs sezonas F-1 pasaules čempionāta 14.posms, taču kārtējo reizi «McLaren» vienības braucējiem bija jāsamierinās ar neveiksmi - Alonso ierindojās 11.vietā, kamēr viņa komandas biedrs brits Džensons Batons bija vien 16.pozīcijā.

Jau sacīkšu sākumā Alonso pa rāciju savas komandas pārstāvjiem savas formulas ātrumu nosauca par apkaunojošu, turklāt «Honda» dzinēju nosauca par GP2 sacensību seriālam atbilstošu.

«Šobrīd trasē nav daudz, ko izbaudīt. Ir sāpīgi, ka konkurenti mūs apdzen taisnēs. Pienākot līkumam, mums izdodas kaut ko atgūt, jo sāncenši bremzē vēlu un pieļauj kļūdas,» pēc sacīkstēm Japānā izteicās Alonso. «Izbrauc līkumu perfekti, taču pēc tam atkal ir taisne. Pēc tādām sacensībām, kādas bija Japānā, jūtos nedaudz apkaunots. Mums jābūt konkurētspējīgākiem. Cerams, spēsim no tā mācīties.»

«Domāju, sezonas atlikušie posmi mums būs smagi, taču mana vēlme ir palikt «McLaren» komandā. Nenoliedzami, saredzu šo vienību kā vienīgo, kas nākotnē spēs mest izaicinājumu «Mercedes» braucējiem,» pauda Alonso, kuram līgums ar «McLaren» ir arī uz nākamo sezonu.

Līdz sezonas beigām vēl ir atlikuši pieci posmi, bet 14 etapu laikā Alonso spējis izcīnīt tikai 11 punktus, kas viņam kopvērtējumā dod necilo 16.vietu. Tikmēr Batonam ir seši punkti un 18.pozīcija.

Šajā video Alonso saviem komandas biedriem sūdzas, ka viņa bolīdu taisnē apdzen kā GP2 bolīdu un tas esot ļoti apkaunojoši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu