Karsums gūst uzvaras vārtus pret KHL čempioni SKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums pirmdien guva uzvaras vārtus, palīdzot viņa un vēl viena latvieša Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas «Dinamo», ko trenē Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs, ar 3:2 (0:1, 2:1, 1:0) savā laukumā pieveikt pašreizējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempioni Sanktpēterburgas SKA.

Šī mača gaitā viesi no Sanktpēterburgas pamanījās izvirzīties vadībā ar 2:0, kad pa vārtiem guva Antons Burdasovs un Jegors Jakovļevs. Tiesa, otrās trešdaļas laikā «Dinamo» izdevās atspēlēties, kad ripu pretinieku vārtos raidīja Maksims Pestušenko un Mets Robinsons, kuram turklāt asistēja arī Karsums.

Tiesa, tas no mājinieku puses nebija viss, jo trešā perioda 49.sekundē tieši Karsums vairākumā guva Maskavas kluba trešos vārtus, kas pēcāk izrādījās uzvaru nesošie.

SKA rindās šajā mačā atgriezās arī iepriekš traumu guvušais Iļja Kovaļčuks, taču glābt komandu no zaudējuma viņam neizdevās.

Karsums šajā duelī laukumā pavadīja 17 minūtes un 29 sekundes, veicot četrus metienus pa pretinieku vārtiem. Tāpat latvieša rēķinā arī viens uzvarēts iemetiens no trim un trīs spēka paņēmieni.

Šīs sezonas deviņās spēlēs Karsums guvis trīs vārtus un veicis tikpat rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Daugaviņš šajā cīņā laukumā pavadīja 13 minūtes un sešas sekundes, pa vārtiem metot trīs reizes. Latvijas uzbrucējs izcēlās arī ar vienu bloķētu raidījumu.

Ar desmit spēlēs izcīnītiem 18 punktiem Maskavas klubs Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd atrodas sestajā vietā, bet tikpat punktu 12 mačos ir arī SKA hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu