HK «Rīga» sezonas pirmajā izbraukuma spēlē uzvar MVD vienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» jaunās sezonas pirmajā izbraukuma spēlē svētdien ar rezultātu 4:2 (2:0, 0:2, 2:0) pieveica Balašihas MVD vienību.

Spēles pirmajā trešdaļā rīdziniekiem vārtus guva Uvis Balinskis un Artūrs Bušs, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 2:0. Kaut otrajā trešdaļā MVD panāca izlīdzinājumu 2:2, trešajā spēles periodā viesiem precīzi bija Kirils Galoha un Vlads Vulkanovs, nodrošinot uzvaru ar 4:2.

Turpinājumā «Rīga» divu ar pusi nedēļu laikā aizvadīs vēl sešas spēles. Nākamajā mačā otrdien rīdzinieki viesosies pie Čehovas «Ruskije vitjazi».

Savā sestajā sezonā rīdzinieki līdz šim bija spēlējuši tikai mājās. «Rīga» vispirms ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Maskavas komandai «Krasnaja armija», bet vēlāk ar 0:2 atzina citas Krievijas galvaspilsētas vienības «Spartak» pārākumu. Pirmo panākumu «Rīga» guva pirmdien, kad ar 4:1 pieveica Južnosahaļinskas «Sahaļinskije akuli» spēlētājus, savukārt trešdien rīdzinieki ar 5:2 pārliecinoši uzvarēja Habarovskas «Amurskije tigri» vienību, kurā spēlē arī latviešu izcelsmes aizsargs Zigurds Podziņš.

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar desmit punktiem piecās spēlēs izvirzījusies līderpozīcijā, bet MVD ar pieciem punktiem atrodas Centra divīzijas priekšpēdējā, sestajā pozīcijā.

Šajā sezonā MHL spēlē 31 komanda no Krievijas, Baltkrievijas, Latvijas un Kazahstānas. Visas komandas ir sadalītas divās konferencēs - Austrumu un Rietumu, kas tālāk iedalās divīzijās (kopā četras). Regulārajā čempionātā katra komanda spēlēs tikai ar savas konferences komandām (četras spēles ar katru savas divīzijas komandu un divas spēles ar savas konferences otras divīzijas komandām), kopā aizvadot 42 spēles (21 savā laukumā un 21 izbraukumā). Izslēgšanas turnīram kvalificēsies četras divīziju spēcīgākās vienības.

«Rīgas» komandu jau otro sezonu trenē Ronalds Ozoliņš, kuram palīdz Juris Opuļskis.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu