Pirmdien plānots ievēlēt AS «Dinamo Rīga» valdes priekšsēdētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Pirmdien, 21.septembrī, notiks hokeja kluba īpašnieces AS «Dinamo Rīga» akcionāru sēde, kuras laikā plānots ievēlēt jauno uzņēmuma valdes priekšsēdētāju, pastāstīja «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Viņš teica, ka sēdes laikā plānots arī veikt izmaiņas uzņēmuma padomē, ievēlot tajā jaunu locekli, kā arī izvērtēt hokeja kluba līdzšinējo sniegumu.

Kas varētu būt jaunais valdes priekšsēdētājs un jaunais padomes loceklis, Savickis neatklāja.

Viņš informēja, ka akcionāru sēde rīt plānota plkst.12.

Augusta sākumā AS «Latvijas Gāze» valdes priekšsēdētāja amatā ieceltais ekspremjers Aigars Kalvītis septembra sākumā atstāja «Dinamo Rīga» vadītāja amatu.

Kalvītis «Dinamo Rīga» valdes priekšsēdētāja amatā stājās 2010.gada novembrī, bet darba attiecības ar uzņēmumu pārtrauca 4.septembrī.

«Dinamo Rīga» zaudējumi pērn pieauguši vairāk nekā divas reizes, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma zaudējumi pērn bija 1,69 miljoni eiro, bet 2013.gadā - 712 912 eiro. Tikmēr uzņēmuma apgrozījums pērn bija 12,97 miljoni eiro, kas ir par 19% vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 10,9 miljonus eiro.

AS «Dinamo Rīga» dibināta 2008.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2 916 522 eiro. «Dinamo Rīga» lielākais akcionārs ir «Itera International Energy LLC». Starp akcionāriem ir arī Juris Savickis, Guntis Ulmanis, Guntis Rāvis, Aigars Kalvītis, Aldis Pauniņš un Krists Freibergs.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu