Tikai badmintonista vērība ļauj izvairīties no traģēdijas turnīrā Vjetnamā (4)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Tikai Taivānas badminstonista Lu Čia vērība, pamanot, ka sporta zālei draud iebrukt griesti, ļāva izvairīties no traģēdijas starptautiskā badmintona turnīrā Vjetnamas pilsētā Hošiminā.

Taivānas badmintonists, kurš tobrīd atradās laukumā un aizvadīja cīņu Vjetnamas atklātajā čempionātā, kurā startēja 230 sportistu no 15 valstīm, pamanīja, ka no griestiem sāk birt putekļi, un par to informēja spēles tiesnesi, kurš nekavējoties pārtrauca cīņu.

Mirkli pēc tam, kad sportisti, tiesneši un turnīra apkalpojošais personāls atstāja kortus, griesti 40 kvadrātmetru platībā ar lielu blīkšķi iebruka. Par laimi, neviens cilvēks necieta, jo tobrīd laukums jau bija tukšs, taču nelaime varēja notikt, ja griestu konstrukcijas būtu nogāzušās uz tribīnēm, kurās cilvēki atradās.

Izmeklējot šo gadījumu, Vjetnamas sporta vadības pārstāvji konstatēja, ka griestu konstrukcija bija nolietojusies. Pirms diviem gadiem bija paredzēta griestu renovācija, taču tā nebija veikta.

Turnīra norise tika pārcelta uz citu sporta arēnu turpat Hošiminā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu