Noskaties: Di Marijas šovs Diseldorfā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no šīs vasaras visvairāk apspriestajiem futbolistiem transfēru periodā bija argentīnietis Anhels di Marija, kurš no Spānijas vienības Madrides «Real» pārcēlās uz Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras «United». Trešdien viņš savas kvalitātes apliecināja pilnībā, kad Argentīnas izlases labā pārbaudes spēlē ar Pasaules kausa (PK) ieguvēju Vāciju izcēlās ar trīs piespēlēm un vārtu guvumu.

Mačā Diseldorfā uzvaru ar 4:2 izcīnīja Argentīna, un tieši di Marija kļuva par šīs spēles spožāko zvaigzni, apgādājot partnerus ar lieliskām piespēlēm, izceļoties ar skaistu individuālo tehniku un eleganti gūtiem vārtiem.

Pēc 26 gadus vecā argentīnieša piespēlēm vārtus uzvarētāju rindās guva Serhio Agvero, Eriks Lamela un Federiko Fernadess.

Tikmēr mājinieku rindās mača izskaņā ar vārtu guvumiem izcēlās Andrē Širle un Mario Gēce, kurš abu komandu finālmačā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Brazīlijā Vācijai atnesa uzvaru papildlaikā.

Mančestras «United» komanda «Real» par di Mariju samaksāja 75 miljonus eiro, līdz ar to pārspējot cita Anglijas kluba Londonas «Chelsea» uzstādīto Lielbritānijas transfēra rekordu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu