Juris Štāls: Karjera izvērsusies raiba, bet neko nenožēloju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Juris Štāls, Latvijas izlases hokejists septiņos pasaules čempionātos un Soču olimpiskajās spēlēs, iepriekšējās sezonas aizvadīja Slovākijas līgas klubā «Poprad», bet šogad ir atgriezies mājās un papildinājis HK «Kurbads» rindas. Viņa pieredze, cīņasspars un meistarība būs būtisks spēks komandas mērķu sasniegšanā.

Intervijā «Kurbads TV» hokejists dalās pārdomās par dažādiem tematiem, tai skaitā par posmiem profesionālā hokejista karjerā, kad tiek izbaudīts gan neaprakstāms prieks par skaistām uzvarām, gan traumu ietekme uz veselību. Viņš uzskata, ka arī profesionāliem sportistiem ir jādomā par izglītību.

«Samērā laicīgi man prātā nāca doma par izglītības iegūšanu. Šobrīd man ir bakalaura grāds uzņēmējdarbības vadībā. Vēlos ne tikai trenēt hokeja komandas, bet dzīvē darīt arī ko citu. Šobrīd man jau ir viens pienākums – esmu Latvijas U-20 hokeja izlases ģenerālmenedžeris,» - īss ieskats Jura Štāla intervijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu