«Liverpool» Balotelli debijas mačā neatstāj cerības «Hotspur»

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pārliecinošu uzvaru Anglijas premjerlīgas spēlē svētdien izcīnīja iepriekšējās sezonas otrā spēcīgākā komanda «Liverpool», kas ar rezultātu 3:0 (1:0) izbraukumā pieveica Totenhemas «Hotspur».

Pa vieniem vārtiem guva talantīgais pussargs Rahīms Stērlings, Stīvens Džerārds un spāņu aizsargs Alverto Moreno.

Šajā mačā «Liverpool» komandas rindās debitēja skandalozais Itālijas izlases uzbrucējs Mario Balotelli.

«Mūsu spēles kvalitāte bija lieliska. Guvām trīs vārtus un varējām iesist vēl,» pēc mača izteicās Liverpūles kluba galvenais treneris Brendans Rodžerss.

Citā spēlē punktus zaudēja Londonas «Arsenal» komanda, kas izbraukumā cīnījās 1:1 (1:1) ar Lesteras «City» futbolistiem.

Abi vārti tika gūti trīs minūšu laikā pirmā puslaika vidū, kad sākotnēji viesus vadībā izvirzīja čīliešu uzbrucējs Aleksis Sančess, bet brīdi vēlāk izlīdzinājumu panāca argentīniešu uzbrucējs Leonardo Uljoa.

Tikmēr vēl vienā spēlē Birmingemas «Aston Villa» ar 2:1 (2:0) uzveica Hallas «City» futbolistus.

Pēc trim kārtām premjerlīgas galvgalī ar maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem ir Londonas «Chelsea» un Svonsī «City» komandas, kurām ar septiņiem punktiem seko «Aston Villa». Savukārt pa sešiem punktiem guvušas Mančestras «City», «Liverpool» un «Hotspur» komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu