Sprukta pārstāvētā «Lokomotiv» izcīna trešo vietu LDZ kausa izcīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas «Lokomotiv» sestdien izcīnīja trešo vietu Rīgā notiekošajā tradicionālajā pārbaudes turnīrā «Latvijas Dzelzceļa» kauss.

Cīņā par trešo vietu «Lokomotiv» ar rezultātu 4:2 (1:2, 2:0, 1:0) pārspēja Minskas «Dinamo» klubu no Baltkrievijas.

Sprukts šo dueli aizvadīja «Lokomotv» ceturtajā virknējumā, bet ar rezultativitāti neizcēlās.

Mača pirmajā periodā Jaroslavļas klubs nonāca iedzinējos ar 0:2, taču cīņas gaitā guva četrus bezatbildes vārtus, nodrošinot trešo vietu turnīrā.

Vēlāk «Arēnā Rīga» tiks aizvadīts arī «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņas finālmačs, kurā mājiniece Rīgas «Dinamo» tiksies ar Kazaņas «Ak Bars».

2009.gadā «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņā uzvarēja Rīgas «Dinamo», kas finālspēlē pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja «Lokomotiv» komandu, bet nākamajos divos gados sacensībās triumfēja «Lokomotiv». Pusotru nedēļu pēc otrā triumfa «Lokomotiv» komanda cieta traģiskā aviokatastrofā, kurā gāja bojā visi vienības spēlētāji, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu.

2012.gadā par kausa ieguvējiem atkal kļuva rīdzinieki, kas ar 3:1 uzvarēja nu jau atjaunoto «Lokomotiv» komandu ar Miķeli Rēdlihu ierindā, bet pērn turnīrā pirmoreiz uzvarēja SKA komanda, finālā pieveicot Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu