«Jūrmalas skriešanas svētkos» skolēni aicināti piedalīties bez maksas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

27.septembrī norisināsies gaidītākais rudens aktīvās atpūtas notikums – «Jūrmalas skriešanas svētki». Lai mudinātu arī bērnus un jauniešus nodarboties ar sportu un izbaudīt kustību prieku, arī šogad «Jūrmalas skriešanas svētkos», piesakot skolas komandu, visu klašu skolēniem (1.-12. klase) dalība ir bez maksas.

Aktīvākie skolēni un citi aktīvās atpūtas piekritēji no visas Latvijas ir aicināti pieteikt savu dalību šādās aktivitātēs:

10 km un 5 km distances individuālajiem skrējējiem,

5 km nūjošana (jaunums), kas vienos Latvijas aktīvākos nojūtājus un ikvienu, kam tuvs ir iešanas prieks,

10 km stafešu skrējiens (4x2,5 km), kurā īpaši aicināti piedalīties uzņēmumi, draugu kompānijas un citas komandas,

Bērnu skrējiens (0,5-1 km), kas paredzēts jaunākajai skrējēju paaudzei.

Skolas ir aicinātas pieteikt skolēnus «Jūrmalas skriešanas svētkiem», sūtot sarakstu ar dalībniekiem uz sport@alphabaltic.lv. Bērniem vecumā līdz 12 gadiem, piedaloties Bērnu skrējienā, un skolēniem (1.-12. klase), reģistrējot savu skolas komandu līdz 20.septembrim, dalība ir bez maksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties iepriekš līdz 24.septembrim, dalības maksa 7 EUR. No katras samaksātās dalības maksas 1 EUR tiks ziedots Dienas aprūpes centram bērniem Jūrmalā nepieciešamā mācību un sadzīves inventāra iegādei.

Vairāk informācijas: www.maratoni.lv.

«Jūrmalas skriešanas svētkos» klātesošos priecēs Latvijā pazīstami mūziķi – grupas «Samba de Riga», Jenny May un «Otra puse», kā arī būs pieejamas dažādas sportiskas un jautras aktivitātes, radošās darbnīcas un paraugdemonstrējumi gan bērniem, gan pieaugušajiem.

«Jūrmalas skriešanas svētkus» organizē «Alpha Baltic Sport», uz svētkiem aicina Jūrmala.

Rūpējoties par jūrmalnieku un pilsētas viesu labsajūtu, Jūrmala šoruden piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu «Labsajūtas rudens Jūrmalā», kas sākusies ar krāšņiem Kauguru rudens svētkiem un turpināsies visu rudeni. Šajā laikā ikviens interesents kūrortpilsētā varēs piedalīties dažādās veselīga un aktīva dzīvesveida veicināšanas aktivitātēs, līdz septembra beigām izjust Raiņa un Aspazijas klātbūtni Dzejas dienu pasākumos, laikā no 14. līdz 20. septembrim apmeklēt bezmaksas pasākumus veselības atjaunošanai Jūrmalas «Veselības nedēļas ietvaros», kā arī visu rudeni baudīt plašu kultūras un sporta notikumu programmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu