Mārupes «Ghetto Games» sezonas noslēgumā triumfē «Jaunmārupes dūžu» futbolisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ghetto Games» šovasar no 5. maija līdz 25. augustam pirmdienās viesojās Mārupes vidusskolas teritorijā, rīkojot ielu basketbola, florbola un futbola turnīrus. Lielāko un patīkamāko pārsteigumu vietējiem līdzjutējiem sagādāja «Jaunmārupes dūžu» futbolisti ar Latvijas izlases hokejistu Ralfu Freibergu sastāvā, izcīnot čempionu titulu «Ghetto Football 6:6».

«Ghetto Basket» un «Ghetto Floorball» turnīri notika «Ghetto Games» ierastajā formātā, spēlējot «Trīs pret trīs» uz Mārupes vidusskolas autostāvvietas asfalta laukumiem, bet Mārupes «Ghetto Football 6:6» komandas sacentās gandrīz vai klasiskajā veidā. Lielākās atšķirības saistījās ar spēli «Seši pret seši» formātā, kā arī dalot uz pusēm Mārupes vidusskolas mākslīgā seguma futbola laukumu.

Maija, jūnija un jūlija turnīros kļuva zināmas pašas labākās komandas, kuras tad arī saņēma ielūgumus uz augusta pirmdienās notiekošo finālturnīru. Lai arī salijušais futbola laukums jau tā kļuva par lielisku priekšnoteikumu dažādiem pārsteidzošiem rezultātiem, taču mājinieku «Jaunmārupes dūžu» paveikto nevarēja prognozēt neviens. Izslēgšanas turnīrā jaunmārupieši uzveica FK «Selga», «TGK» un finālā pēcspēles sitienu sērijā arī «AK37». Bronzas medaļas ieguva «Radars». Par finālturnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 18 gūtajiem vārtiem kļuva Ruslans Prošins no «U.S.B.».

«Ghetto Basket» vasaras noslēguma posma finālā krustojās sezonas ranga «Top3» komandu ceļi. Aizraujošā cīņā Rīgas «Kūsiņā iekšā» ielu basketbolistiem tomēr izdevās pārspēt Salaspils «HyDuck/CLM». Trešo vietu ieguva «Tev piedzima bērns».

Tieši Mārupē šovasar tika noteikts «Ghetto Basket» labākais soda metienu izpildītājs – «Labdarības līnijas valdnieks». Par sekmīgāko soda metienu realizētāju kļuva un 100 eiro naudas prēmiju izcīnīja Mārtiņš Klucis, kurš plašāk pazīstams kā DJ «Get Dizzy». Finālā vairāku papildu metienu sēriju rezultātā nākamais čempions tomēr pārspēja Kristapu Saulīti.

Mārupes «Ghetto Floorball» sešu turnīru sērija beidzās nedēļu iepriekš, kad trešo reizi visus pārspēja šīs vasaras ranga čempionvienība Rīgas «Posantre».

Mārupes «Ghetto Football 6:6» fināla laureāti

1. «Jaunmārupes dūži» (Rihards Bermeistars, Kristaps Spuģis, Lauris Bārtulis, Klāvs Grieze, Uldis Sīpols, Ralfs Freibergs, Einārs Freimanis, Mārtiņš Paeglis, Aivars Staņko).

2. «AK37» (Aleksejs Kucenko, Aleksejs Samoiļenko, Andrejs Zolotarjovs, Tomass Ragauskas, Aleksandrs Krajevs, Aleksandrs Šapovalovs, Jevgēnijs Aleksejevs).

3. «Radars» (Kristaps Žīgurs, Kārlis Orleāns, Jānis Kronbergs, Kristens Bargais, Gunārs Mazvērsītis, Krišjānis Markevics, Ēriks Garbulis, Agris Osipovs, Eduards Žuravļovs, Ernests Važa).

25. augusta Mārupes «Ghetto Basket» laureāti

Vīriešu grupa

1. «Kūsiņā iekšā» (Roberts Zvagūzis, Renārs Uzraugs, Kārlis Zīlītis, Ričards Roziņš).

2. «HyDuck/CLM» (Mārtiņš Ivanovs, Uģis Kasparāns, Gustavs Gotauts, Dainis Ulāns).

3. «Tev piedzimis bērns» (Artūrs Kramiņš, Kārlis Pozņakovs, Mārtiņš Motivāns, Armands Seņkāns).

U16 grupa

1. «Fancy mežoņi» (Edgars Lācis, Kristaps Salmiņš, Kristaps Brēmers).

2. «Bezcerīgie» (Nils Lauls, Kristiāns Ķikuts, Jevgeņijs Derkačs).

3. «Bench» (Emīls Vītols, Āris Patmalnieks, Sandis Butirins, Juris Vītols).

U14 grupa

1. «VEF Big 3» (Roberts Grīnfelds, Mārtiņš Krūmiņš, Norberts Strautiņš).

2. «Rīdzene» (Rauls Buls, Pauls Rudzroga, Gatis Vegners, Kristaps Kramiņš).

3. «Kāda starpība» (Berts Birznieks, Laura Osipāne, Edmunds Beitāns, Agita Gangnuse).

«Ghetto Games» ielu basketbola turnīrs Mārupē notiek sociālā projekta «Es zinu, Tu to vari!» ietvaros. Lielākā daļa projekta «Es zinu, Tu to vari!» pasākumu ir veltīti jauniešiem, atsevišķi pasākumi paredzēti arī ģimenēm kopā ar bērniem. Projekta aktivitātes veidotas tā, lai tās būtu vienkāršas un viegli pieejamas ikvienam interesentam. «Ghetto Games» sezonas galvenie partneri: Latvijas Universitāte, Ghetto Burger, basketbola klubs «VEF Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu