Sprukta «Lokomotiv» sagādā zaudējumu Minskas klubam LDZ kausa mačā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas «Lokomotiv» trešdien tradicionālā pārbaudes turnīra «Latvijas Dzelzceļš» kausa mačā sagādāja zaudējumu Baltkrievijas klubam Minskas «Dinamo».

«Lokomotiv» hokejisti «Arēnā Rīga» pārspēja sāncenšus ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0).

Vienīgos vārtus šajā duelī mača 28.minūtē guva Mihails Pašņins.

Turklāt pēdējā minūtē uz «Lokomotiv» vārtiem tika nozīmēts soda metiens, bet Jaroslavļas kluba vārtsargs Vitālijs Koļesņiks bija nekļūdīgs.

Sprukts šajā mačā spēlēja «Lokomotiv» komandas trešajā uzbrucēju virknējumā, bet ar ievērības cienīgām darbībām neizcēlās.

Jau vēstīts, ka «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņa sākās otrdien, kurā «Lokomotiv» ar 2:4 piekāpās Kazaņas «Ak Bars», bet Minskas «Dinamo» ar 2:1 uzvarēja turnīra saimnieci Rīgas «Dinamo».

Trešdienas vakarā savstarpējo spēli vēl aizvadīs rīdzinieki un Kazaņas klubs.

Turnīra turpinājumā piektdien Rīgas «Dinamo» spēkosies pret «Lokomotiv», bet Kazaņas «Ak Bars» tiksies ar Minskas «Dinamo».

Komandas veiks viena apļa turnīru, pēc kura rezultātiem sestdien tiks aizvadītas spēles par pirmo vietu un trešo vietu.

«Latvijas Dzelzceļa» kauss tā dalībniecēm tradicionāli ir pēdējā sagatavošanās pirms KHL sezonas sākuma.

2009.gadā «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņā uzvarēja Rīgas «Dinamo», kas finālspēlē pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja «Lokomotiv» komandu, bet nākamajos divos gados sacensībās triumfēja «Lokomotiv». Pusotru nedēļu pēc otrā triumfa «Lokomotiv» komanda cieta traģiskā aviokatastrofā, kurā gāja bojā visi vienības spēlētāji, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu.

2012.gadā par kausa ieguvējiem atkal kļuva rīdzinieki, kas ar 3:1 uzvarēja nu jau atjaunoto «Lokomotiv» komandu ar Miķeli Rēdlihu ierindā, bet pērn turnīrā pirmoreiz uzvarēja SKA komanda, finālā pieveicot Rīgas «Dinamo».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu