Pārdošanā parādīsies vēl vairāki desmiti biļešu uz Latvijas un Lietuvas basketbola spēli

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romāns Kokšarovs

Piektdien pārdošanā parādīsies vēl vairāki desmiti biļešu uz Latvijas un Lietuvas basketbola spēli Eiropas čempionāta grupas turnīrā, intervijā Latvijas Radio piektdienas rītā sacīja Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps.

Pamatā biļetes uz šo spēli ir izpārdotas, bet parādīsies iepriekš rezervētās un atpakaļ nodotās biļetes.

«Uz Latvijas spēlēm ir pārdotas biļetes pret mūsu kaimiņiem igauņiem un lietuviešiem, vēl ir neliels apjoms atklāšanas spēlē pret Beļģiju un pietiekoši liels arī biļešu skaits mačiem, kas būs pirmdien un trešdien, - pret Ukrainu un Čehiju. FIBA, kas ir mūsu jumta organizācija, katru dienu atgriež kādas 50 - 100 biļetes kasē, ko nav izmantojuši viņu sponsori, līdz ar to šodien noteikti arī būs kādas 50 - 60 biļetes uz Lietuvas spēli, kaislīgākie fani var sekot,» sacīja Šneps.

Jau ziņots, ka spēļu laikā Rīgā būs satiksmes ierobežojumi, ar kuriem jārēķinās gan līdzjutējiem, gan galvaspilsētas iedzīvotājiem. Grupas turnīra spēles notiks «Arēnā Rīga».

EČ grupu turnīrā Latvijas valstsvienība sacentīsies ar Beļģijas (5.septembrī), Lietuvas (6.), Čehijas (7.), Ukrainas (9.) un Igaunijas (10.) komandām (visu spēļu sākums «Arēnā Rīga» plkst.18.30).

Grupas četras labākās komandas turpinās cīņu EČ finālturnīra otrajā posmā, kas no 11. līdz 20.septembrim notiks Lillē (Francijā). Čempioni un vicečempioni kvalificēsies Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, bet 3.-7.vietas ieguvēji - olimpiskajam kvalifikācijas turnīram.

EČ iepriekš bija paredzēts rīkot Ukrainā, taču valstī nestabilās politiskās situācijas dēļ sacensību grupu turnīra organizēšanu Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Eiropas nodaļa pērn jūnijā uzticēja Latvijai (Rīga), Vācijai (Berlīne), Horvātijai (Zagreba) un Francijai (Monpeljē).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu