Noskaties: Atraktīvā «Clippers» īpašnieka uznāciens (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Interesants iepazīšanās pasākums ar jauno Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas «Clippers» īpašnieku Stīvu Balmeru risinājies komandas līdzjutējiem, spēlētājiem, treneriem un citām kluba amatpersonām. Viņš enerģiski uzrunāja klātesošos un neslēpa, ka mīl basketbolu.

Bijušais ASV informācijas tehnoloģiju giganta «Microsoft» izpilddirektors «Clippers» iegādājās par 2 miljardiem ASV dolāru, kas ir vērienīgākais šāda veida darījums līgas pastāvēšanas vēsturē.

«Clippers» galvenais treneris Doks Rivers ar līdzjutēju palīdzību, skanot populārā mūziķa Eminema dziesmai «Lose Yourself», 58 gadus veco Balmeru iesauca zālē, un atraktīvā īpašnieka uzruna varēja sākties.

«Es nevaru būt lepnāks, patīkami satrauktāks,» viņš sacīja savā uzrunā. «Mēs virzīsimies uz priekšu. Šī man ir fantastiska iespēja, un es mīlu basketbolu, es mīlu Losandželosu.»

Viņš dzīvo Sietlā, tādēļ uz visām spēlēm neieradīsies. Tāpat Balmers regulāri apmeklē sava dēla basketbola spēles, kuras dažkārt pārklāsies ar «Clippers» mačiem. Priekšroku viņš dos savas atvases spēlēm.

Balmers norādīja, ka «Clippers» arī turpmāk bāzēsies Losandželosā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu