Kolumbijas izlase pagarina līgumu ar galveno treneri Pekermenu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīniešu speciālists Hosē Pekermens pagarinājis līgumu ar Kolumbijas futbola izlasi un būs tās treneris arī nākamos četrus gadus, informē vietējā futbola federācija.

Pašlaik 64 gadus vecā speciālista iepriekšējais līgums noslēdzās 31.jūlijā, taču Kolumbijas Futbola federācija jau iepriekš vēstīja, ka noslēgs ar Pekermenu jaunu līgumu.

Līdz ar to jaunais Pekermena līgums noslēgsies pēc 2018.gada Pasaules kausa izcīņas, kas gaidāma Krievijā.

Pekermena vadībā Kolumbijas valstsvienība šogad notikušajā Pasaules kausa izcīņā demonstrēja ļoti atzīstamu sniegumu, turnīra laikā izcīnot četras uzvaras un pirmo reizi sasniedzot ceturtdaļfinālu, kur gan piekāpās mājiniecei Brazīlijai.

Pekermens Kolumbijas izlases grožus pārņēma 2012.gada janvārī, lai gan pirms tam vairākus gadus nebija vadījis nevienu komandu. 2006.gada Pasaules kausa izcīņā viņš bija Argentīnas izlases galvenais treneris, nespējot pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

Pēc amata zaudēšanas Argentīnas izlasē viņš līdz 2009.gadam vadīja Meksikas komandas, bet 2010.gadā parādījās runas, ka viņš varētu kļūt par Austrālijas vai Japānas izlašu galveno treneri, taču šāda informācija neapstiprinājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu