TV6 translēs tikai Rīgas «Dinamo» mājas spēles (38)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Sekojot iedibinātajai kārtībai, arī jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā kanālā TV6 būs redzamas tikai Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» mājas spēles, noskaidroja aģentūra LETA.

Līdzās tam kanālā TV5 būs redzamas «Dinamo» komandas mājas spēles ar komentāriem krievu valodā, savukārt Latvijas kluba izbraukuma mači būs redzami tikai «Viasat Sport Baltic» (VSB) kanālā.

Kā sola televīzija, mājas spēles komentēs Aivars Zaharovs un Jānis Vuguls, bet sporta laukumā strādās korespondenti Toms Prāmnieks un Lauris Lizbovskis. Pirms visām mājas spēlēm gaidāms studijas ieraksts, kuru vadīs bijušais hokejists Oļegs Sorokins un žurnālists Armands Puče.

Tikmēr kanālā TV5 mačus komentēs Vladimirs Ivanovs un Anatolijs Kreipāns.

Jaunajā sezonā pirmo maču rīdzinieki aizvadīs 6.septembrī, kad samēros spēkus ar Minskas «Dinamo» komandu.

Tikmēr nākamajā nedēļā «Arēnā Rīga» paredzētā tradicionālā starptautiskā turnīra «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa spēles ar «Dinamo» piedalīšanos translēs TV6 un TV5.

2012.gadā starptautiskajā raidorganizāciju koncernā «Modern Times Group» (MTG) iekļautais «Viasat Broadcasting» pagarināja un paplašināja ekskluzīvās translācijas tiesības KHL Baltijas valstīs - pagarināts līgums ar KHL par TV un interneta tiesību iegādi Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kā arī iegādātas ekskluzīvas translācijas tiesības Latvijā līdz 2014./2015.gada sezonas beigām.

Tāpat 2012.gadā MTG līdzās Latvijas Televīzijai (LTV) ieguva tiesības pārraidīt šī gada ziemas olimpiskās spēles un 2016.gada vasaras olimpiskās spēles. Soču Olimpiādē «Viasat» kanāliem bija unikālas tiesības uz hokeja maču pārraidēm, turklāt vienu sporta veidu, kuram iegūt unikālas tiesības, viņi varēs izvēlēties arī pēc diviem gadiem gaidāmajās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu