«Viasat» savu vainu noliedz; atbildīgi esot KHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Mediju koncerns «Modern Times Group» (MTG) varētu saņemt tiesības izplatīt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēļu momentus arī internetā, tomēr pagaidām tas vēl nav oficiāli zināms, pauda «Viasat Sport Baltic» sporta programmu direktors Toms Circenis, norādot, ka koncerns nav vainojams tajā, ka pašlaik šīs epizodes Latvijā nav iespējams apskatīt.

(Pievienota 7.rindkopa).

Sākoties jaunajai KHL sezonai, hokeja līdzjutējus nepatīkami pārsteidzis secinājums, ka daudzus līgas «Youtube» kontā izplatītos labākos spēļu momentus Latvijā nav iespējams apskatīt. KHL savā tvitera kontā pavēstījusi, ka «visas tiesības izplatīt momentus Latvijā pieder kompānijai «Viasat«», bet Circenis uzsvēra, ka viņi nav pieņēmuši lēmumu liegt pieeju šiem klipiem.

Kā zināms, «MTG TV Latvia» uz divām nākamajām sezonām noslēgusi līgumu ar KHL par Latvijas vienības Rīgas «Dinamo» spēļu translēšanu televīzijā. TV6 un TV5 pārraida mājas spēles, bet izbraukuma mačus varēs vērot «Viasat Sport Baltic» programmā.

«Līgumā ir arī atrunāts, ka savā interneta vietnē «skaties.lv» varēsim ievietot Rīgas «Dinamo» spēļu apskatus, ko pēc tam pārējie mediji, izmantojot iegulšanas kodu, varēs izplatīt savos portālos,» teica Circenis.

Tomēr norisinoties pārrunas par visu KHL spēļu momentu publicēšanu internetā.

«Tiklīdz būs informācija par kādu panāktu vienošanos šajā jautājumā, tā tiks publicēta. Ja kādus spēļu momentus patlaban nevar redzēt KHL mājaslapā, tā ir viņu kompetence, nevis mūsu. Tās darbības, ko veic KHL, mums ir grūti komentēt,» atzīmēja Circenis.

«Jau saņēmām pirmās sūdzības par liegumu vērot atklāšanas mača momentus. Šobrīd ir skaidrs, ka varam ievietot «Dinamo» spēles un to momentus, par pārējo komandu mačiem nevaru atbildēt, to lemj KHL puse,» uzsvēra Circenis, norādot, ka iemeslu, kāpēc atsevišķu maču momentus Latvijā nevar vērot, viņš nezina.

Piebildīsim, ka ceturtdien ap plkst.11:00 «Youtube» vietnē atkal tika pieslēgta iespēja vērot KHL spēļu apskatus un spilgtākos momentus. Tomēr KHL mājaslapā video joprojām nav iespējams skatīties no Latvijas teritorijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu