Hokeja eksperts: Nebrīnīšos, ja Gagarina kausu izcīnīs Somijas klubs (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja eksperts Sergejs Gimajevs uzskata, ka Somijas klubam Helsinku «Jokerit» ir labs potenciāls, lai izcīnītu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausu.

«Nebrīnos, ka somi varētu arī izcīnīt Gagarina kausu. Izanalizēju «Jokerit» sastāvu - tā ir miniatūras Eiropas izlase,» atzina Gimajevs.

56 gadus vecais Gimajevs atklāja, ka Helsinku vienība viņam atgādinot pagājušās sezonas finālistus Prāgas LEV. «Komanda ir līdzīgāka, tikai spēcīgāka. Somijas vienības kodolu veido augstas klases Eiropas hokejisti.»

««Jokerit» vēl var pagūt sastāvam piesaistīt Tēmu Selanē. Jā, viņam ar 44 gadi. Savā vecumā Sočos viņš bija viens no labākajiem. KHL tā būtu lieliska afiša. Atzīšos, Selanē ir viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem,» teica hokeja eksperts.

Atgādināsim, ka «Jokerit» vienība Selanē par pilnu sezonu piedāvā 10 miljonus dolāru, bet par pusi no sezonas mačiem 5 miljonus dolāru.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu