Par Zviedrijas izlases treneri kļūs Znaroka «labākais čoms»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

No 2016.gada rudens Rikards Gronborgs kļūs par Zviedrijas nacionālās hokeja valstsvienības galveno treneri, vēsta «eurohockey.com».

Amatā Rikards Gronbergs nomainīs šā brīža Zviedrijas izlases vecāko speciālistu Pēru Mortsu.

47 gadus vecais Gronbergs debiju pie Zviedrijas komandas stūres piedzīvos 2016.gada Pasaules kausā, kas no 17.septembra līdz 1.oktobrim norisināsies Kanādā.

Par Gronberga palīgiem kļūs Jūhans Garpenlovs un Peters Popovičs. Tikmēr viņa konsultanti būs trīs bijušās Zviedrijas hokeja leģendas - Niklass Lidstrēms, Mats Sandīns un Daniels Alfredsons.

Atgādināsim, Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pērnā gada Minskas čempionāta pusfināla mačā apmainījās «laipnības žestiem» ar Gronborgu. IIHF disciplinārā komisija nolēma sodīt Znaroku un Gronborgu, diskvalificējot viņus no bronzas un zelta mačiem.

Gronborgs iepriekšējās trīs sezonas strādāja par Zviedrijas U-20 galveno treneri un Mortsa palīgu pieaugošo valstsvienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu