Pludmales volejbolisti cīnīsies par «Lucavsalas kausu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 15. augustā, no plkst. 22.00 pirmo reizi Rīgas svētku vēsturē un «Lucavsalas kausa» izcīņā tiek plānotas spēles prožektoru gaismā. Tāpat pirmo reizi «Lucavsalas kauss» tiks veltīts volejbola veterāniem.

Pasākumā aicināti piedalīties divkārtējais olimpiskais medaļnieks Pāvels Seļivānovs un divkārtējais olimpiskais čempions Ivans Bugajenkovs, Rīgas «Radiotehniķa» meistarkomandas spēlētāji Sergejs Antipins un Boriss Kolčins, kā arī bijušās sieviešu volejbola meistarkomandas «Aurora» spēlētājas – pasaules čempione Ilonda Mežiņa un Eiropas čempione Mudīte Talce. Paralēli notikumiem skatītāji uz lielajiem ekrāniem varēs vērot sporta filmu retrospekciju par abām slavenajām PSRS laika volejbola meistarkomandām.

Iepriekšējā gadā «Lucavsalas kauss» izvērtās par ļoti emocionālām sacensībām, un tādēļ arī šajos Rīgas svētkos ir sagaidāma liela skatītāju interese. Sacensības plānotas divos laukumos, līdzjutēji tās varēs vērot no tribīnēm.

Nokļūšana līdz Lucavsalai ir ērta, jo personīgo auto var novietot Modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» un līdz Lucavsalas parkam doties kājām, vai atbraukt ar velosipēdiem. Tuvākā sabiedriskā transporta pieturvieta saucas «Lucavsala», braucot ar 19. vai 24. trolejbusu vai izmantojot 223. minibusu.

Ar pilnu svētku programmu var iepazīties Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē: www.rigassvetki.lv .Aktuālajām ziņām svētku dienās varēs sekot līdzi pilsētā izvietotajās informatīvajās teltīs, kā arī interneta vietnē www.kultura.riga.lv un sociālajos tīklos www.twitter.com/rigassvetki, www.facebook.com/RigasSvetki.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas Brīvostas pārvaldi un Rīgas Tūrisma attīstības biroju, organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskām organizācijām. Informatīvi atbalsta uzziņu dienests 1188 un izdevniecība «Rīgas Viļņi».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu